Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η σειρά του Penguin θα συνδέεται με το sequel του Batman

    Η σειρά του Penguin θα συνδέεται με το sequel του Batman

    Το ξέραμε ότι ανήκουν στο ίδιο σύμπαν, αλλά πλέον μαθαίνουμε ότι η τηλεοπτική σειρά για τον Penguin και το κινηματογραφικό sequel του “The Batman” θα συνδέονται μεταξύ τους με κάποιον τρόπο.

    Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Matt Reeves, η ιστορία της σειράς επηρέασε αυτήν της δεύτερης ταινίας. “Υπάρχουν, βασικά, πολλά μικρά πράγματα που θέλαμε να κάνουμε, ο τρόπος που κάνουμε το ‘Penguin’ και το πως επιστρέφει στο πως θα κάνουμε το sequel, και τι θα είναι το sequel”, είπε στο Collider.

    Η σειρά θα εξερευνά την άνοδο του χαρακτήρα, τον οποίο υποδύεται ο Colin Farrell, στον εγκληματικό κόσμο της Gotham, καθώς θα εκμεταλλευτεί το κενό που άφησε ο θάνατος του Carmine Falcone (John Turturro) και για να αρπάξει την εξουσία της πόλης. Τα γεγονότα του project θα λαμβάνουν χώρα μόλις μια βδομάδα μετά τη λήξη της πρώτης ταινίας και πριν αυτά της δεύτερης. Απέναντι στον Penguin θα δούμε την Sofia Falcone που θα ενσαρκώνει η Cristin Milioti. Η χαρακτήρας είναι η κόρη του Falcone, η οποία θα θελήσει να πάρει τον έλεγχο της Gotham για την ίδια. Η σειρά ξεκίνησε ως φήμη το 2021 και πήρε το πράσινο φως τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε. Ο Reeves, που σκηνοθέτησε και έγραψε την πρώτη ταινία, θα είναι εκτελεστικός παραγωγός, μαζί με τον Farrell και τον Dylan Clark, ενώ το σενάριο γράφει η Lauren LeFranc. Η σειρά λέγεται ότι θα είναι τύπου “Scarface”, αλλά άγνωστο παραμένει ακόμα το πότε θα φτάσει στις οθόνες μας.

    Παράλληλα, φήμες θέλουν την ανάπτυξη ενός ακόμα spin-off, το οποίο θα επικεντρώνεται τόσο στο Αστυνομικό Τμήμα της Gotham, όσο και στο Άσυλο Arkham. Αυτή ήταν η πρώτη σειρά που ανακοινώθηκε πριν ακόμα βγει η ταινία, αλλά είχε μείνει για λίγο στο ράφι.

    “Υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα που έχουμε σχεδιάσει”, πρόσθεσε ο Reeves. “Το BatVerse που κάνουμε με έχει ενθουσιάσει πάρα πολύ και είμαι πολύ παθιασμένος μαζί του. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος”.

    Τέλος, όσον αφορά το sequel, άγνωστο παραμένει το πότε θα φτάσει στις οθόνες των κινηματογράφων. Ο Reeves θα αναλάβει για ακόμα μια φορά την σκηνοθεσία και το σενάριο και πρωταγωνιστές θα είναι οι Robert Pattinson στον ομότιτλο ρόλο, Zoë Kravitz ως Selina Kyle/Catwoman, Andy Serkis ως Alfred Pennyworth και Jeffrey Wright ως Lt. James Gordon. Η υπόθεση δεν είναι γνωστή, αλλά μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα πέντε κόμικς στα οποία μπορεί να βασιστεί, καθώς και να διαβάσετε την έμπνευση του σκηνοθέτη για τον Joker του Barry Keoghan.

    Δείτε τις καλύτερες ταινίες, νέες σειρές και τηλεοπτικές σεζόν του 2022, αλλά και τις πολυαναμενόμενες ταινίες του έτους και ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε. Tέλος, διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Δεκέμβριο και ποιες σειρές ανανεώθηκαν και ακυρώθηκαν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ