Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
More

    Η τέταρτη σεζόν του The Mandalorian φημολογείται ότι θα γίνει ταινία

    Η τέταρτη σεζόν του The Mandalorian φημολογείται ότι θα γίνει ταινία

    Πολλές φήμες κυκλοφορούν γύρω από το Star Wars με μια από αυτές να είναι και η πιθανότητα του να δούμε την τέταρτη σεζόν του “The Mandalorian” να μεταμορφώνεται σε ταινία.

    Σύμφωνα με Jeff Sneider και την συνέντευξή του στο Hot Mic, στόχος του στούντιο είναι να βγει η εν λόγω ταινία πριν την κυκλοφορία αυτής με την Rey (Daisy Ridley), που θα λαμβάνει χώρα 15 χρόνια μετά τα γεγονότα του “The Rise of Skywalker” (2019) και θα την δούμε να προσπαθεί να ξαναφτιάξει το Jedi Order.

    Λόγος αυτής της αλλαγής λέγεται ότι είναι οι απεργίες στο Χόλιγουντ, οι οποίες έκαναν τα σχέδια του στούντιο να διαφοροποιηθούν. Όπως είπαμε και πιο πάνω, όλα αυτά είναι φήμες και τίποτα σίγουρο δεν έχει γίνει επιβεβαιωθεί ακόμα από το στούντιο.

    Άλλη μια φήμη είναι, όπως μάθαμε πρόσφατα, ότι ο Pedro Pascal μάλλον θα απουσιάζει από την νέα σεζόν και να αντικατασταθεί πλήρως από τους κασκαντέρ του, οι οποίοι έκαναν και την περισσότερη δουλειά στα προηγούμενα επεισόδια. Η τέταρτη σεζόν του “The Mandalorian” ενδέχεται να καθυστερήσει, παρά το γεγονός ότι τα σενάρια των νέων επεισοδίων έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Ο Jon Favreau είναι showrunner και εκτελεστικός παραγωγός με τους Dave Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson και Famuyiwa. Μιλώντας στο Star Wars Celebration ο Filoni αποκάλυψε ότι ο Din Djarin δεν είναι πλέον το κεντρικό πρόσωπο της σειράς (κάτι για το οποίο ο Pascal δεν έχει κανένα πρόβλημα), ενώ η ταινία που ετοιμάζει θα είναι το λογικό φινάλε τόσο αυτής της σειράς, όσο και των “Ahsoka” και “The Book of Boba Fett”.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ