Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Η “The Marvelous Mrs. Maisel” εμφανίζεται στο teaser της τελευταίας της σεζόν

    Η "The Marvelous Mrs. Maisel" εμφανίζεται στο teaser της τελευταίας της σεζόν

    Το Amazon έδωσε στο φως της δημοσιότητας το teaser trailer της πέμπτης και τελευταίας σεζόν του “The Marvelous Mrs. Maisel”.

    Η σειρά εξιστορεί τις περιπέτειες μιας νοικοκυράς στη Νέα Υόρκη του 1958 ονόματι Miriam “Midge” Maisel, η οποία ανακαλύπτει ότι έχει ταλέντο στην stand-up κωμωδία. Η σύνοψη της νέας σεζόν λέει τα εξής: “Στην πέμπτη και τελευταία σεζόν, η Midge βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην επιτυχία που πάντα ονειρευόταν, μόνο για να ανακαλύψει ότι το ‘πιο κοντά από ποτέ’ είναι ακόμα πολύ μακριά”.

    Δείτε το teaser παρακάτω:

    Δημιουργός και εκτελεστική παραγωγός είναι η Amy Sherman-Palladino, ενώ την εκτελεστική παραγωγή έχουν αναλάβει και ο Daniel Palladino. Παραγωγοί είναι οι Dhana Gilbert, Matthew Shapiro, Salvatore Carino και Sheila Lawrence.

    Πρωταγωνιστές είναι οι Rachel Brosnahan ως Midge Maisel, Alex Borstein ως Susie Myerson, Michael Zegen ως Joel Maisel, Marin Hinkle ως Rose Weissman, Tony Shalhoub ως Abe Weissman, Kevin Pollak ως Moishe Maisel, Caroline Aaron ως Shirley Maisel και Jane Lynch ως Sophie Lennon.

    Η σειρά στο σύνολό της έχει κερδίσει βραβεία Emmy και Χρυσών Σφαιρών για καλύτερη κωμική σειρά, ενώ οι Brosnahan, Borstein και Shalhoub κατέχουν βραβεία Emmy και Χρυσών Σφαιρών για τους ρόλους τους. O Kirby έχει λάβει βραβείο Emmy guest εμφάνισης, επίσης.

    Διαβάστε το review μας για την τέταρτη σεζόν και πείτε μας στα σχόλια πόσο ανυπομονείτε για το “The Marvelous Mrs. Maisel”, που ανήκει και στη λίστα των πιο hot σειρών που θα φτάσουν σε συνδρομητική μέσα στο έτος.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ