Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Η θεατρική παράσταση του Stranger Things ‘κρατά το κλειδί’ για την πέμπτη σεζόν

    Η θεατρική παράσταση του Stranger Things 'κρατά το κλειδί' για την πέμπτη σεζόν

    Μπορεί η παραγωγή της πέμπτης και τελευταίας σεζόν του “Stranger Things” να έχει σταματήσει, λόγω της απεργίας των σεναριογράφων, αλλά το ίδιο δεν ισχύει με τη θεατρική παράσταση της σειράς.

    Η παράσταση, που θα φέρει το όνομα “Stranger Things: The First Shadow”, δημοσίευσε το πρώτο της teaser trailer, το οποίο αποτελείται κατά κύριο λόγο από πλάνα των προηγούμενων σεζόν της κύριας σειράς, και μας προϊδεάζει ότι “η αρχή της ιστορίας του ‘Stranger Things’ ίσως κρατά το κλειδί για το τι έπεται στη συνέχεια”.

    Δείτε το παρακάτω:

    Ξέραμε ήδη ότι η παράσταση θα είναι prequel, θα λαμβάνει χώρα το 1959 και θα επικεντρώνεται στον Henry Creel και την οικογένειά του και στην μετακόμισή τους στο Hawkins. Την οικογένεια τη γνωρίσαμε στην τέταρτη σεζόν της σειράς. Ο Henry γεννήθηκε με δυνάμεις, σκότωσε την οικογένειά του, έπεσε σε κόμμα και βρέθηκε υπό την αιγίδα του Dr. Brenner, ο οποίος τον χρησιμοποίησε για να ‘παράγει’ και άλλα παιδιά με τις ίδιες ικανότητες. Μάθαμε επίσης ότι στάλθηκε στο Upside Down από την Eleven, όταν αυτή ήταν μόλις εννιά χρονών και επειδή τον χτύπησε κεραυνός μεταμορφώθηκε στον Vecna, δημιούργησε τον Mind Flayer και πήρε τον έλεγχο του παράλληλου σύμπαντος.

    Η παράσταση ανακοινώθηκε τον Μάρτιο, με τα αδέρφια Duffer, που είναι δημιουργοί και showrunner της κύριας σειράς, να βρίσκονται στην παραγωγή. Το σενάριο γράφτηκε από την Kate Trefry και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Stephen Daldry. Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Το αμάξι του νεαρού Jim Hopper δεν παίρνει μπροστά, η αδερφή του Bob Newby δεν παίρνει στα σοβαρά την ραδιοφωνική εκπομπή του, και η Joyce Maldonado θέλει απλά να αποφοιτήσει και να φύγει από την πόλη. Όταν καταφθάνει ένας νέος μαθητής, ο Henry Creel, η οικογένειά του ανακαλύπτει ότι κάθε νέα αρχή και δύσκολη… και οι σκιές του παρελθόντος δεν είναι πολύ μακριά”.

    Εκτός της θεατρικής παράστασης – την οποία θα μπορέσουν να απολαύσουν οι κάτοικοι του Λονδίνου – αναμένουμε μια επέκταση κινουμένων σχεδίων, με τους Duffer να είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. Η τελευταία σεζόν λέγεται ότι θα λαμβάνει χώρα μόνο στο Hawkings και θα είναι μικρότερη σε διάρκεια. Νέο πρόσωπο που θα δούμε θα είναι αυτό της Linda Hamilton, αλλά άγνωστος παραμένει ακόμα ο ρόλος της.

    Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ