Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Η τρίτη σεζόν του “The Mandalorian” θα αναφερθεί στην αποχώρηση της Gina Carano

    Η τρίτη σεζόν του "The Mandalorian" θα αναφερθεί στην αποχώρηση της Gina Carano

    Οι Dave Filoni και Rick Famuyiwa μίλησαν για την σημασία της Cara Dune στην ιστορία του “The Mandalorian” και το πώς θα αντιμετωπιστεί η απόλυση της Gina Carano από το στούντιο.

    “Η Cara ήταν ένα μεγάλο κομμάτι και συνεχίζει ως χαρακτήρας να είναι μέρος του κόσμου. Έπρεπε να απευθυνθεί δημιουργικά και ο Jon Favreau πήρε τον χρόνο του για να το σκεφτεί”, είπε ο Famuyiwa, που σκηνοθέτησε το πρώτο, έβδομο και όγδοο επεισόδιο της τρίτης σεζόν (μέσω Deadline).

    “Ήταν κάτι που συζητήθηκε καθώς ξέραμε ότι θα επηρεάσει τη σειρά, αλλά την ίδια στιγμή, αυτοί που ήταν στην καρδιά της σειράς είναι οι δύο χαρακτήρες – Din Djarin και Grogu – οπότε εν τέλη αισθανθήκαμε ότι έπρεπε να το συντηρήσουμε αυτό και γύρω από τους Mandalorians”.

    Ο εκτελεστικός παραγωγός, Dave Filoni, έδωσε έμφαση στην σημασία της Dune στην ανάπτυξη του Din Djarin του Pedro Pascal, αλλά σημείωσε ότι υπάρχουν πολλοί χαρακτήρες “που παλεύουν για τον χρόνο τους στην οθόνη”. “Τώρα η τρίτη σεζόν χειρίζεται κυρίως τους Mandalorians και το Mandalorian saga, τον μύθο του Mandalorian”, σχολίασε ο Filoni. “Υπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες που έχει συναντήσει από την Bo-Katan που καταλαμβάνει μεγαλύτερη σπουδαιότητα, κάτι που βγάζει νόημα στο που πηγαίνει το arc του, η ιστορία του ίδιου και του Grogu συγκεκριμένα”.

    Όσον αφορά το αν οι fans έχουν ζητήσει την επιστροφή της Dune, ο Filoni απάντησε: “Παίρνω πολλά αιτήματα για όλων των ειδών τους χαρακτήρες. Το δυσκολότερο είναι να βρούμε τον χρόνο και τον χώρο για τον καθένα. Ο George Lucas έλεγε όταν έκανε τα prequels, ότι είχε πολλούς καλούς χαρακτήρες και όλοι ήθελαν περισσότερο χρόνο στην οθόνη. Πώς το κάνεις όταν δουλειά σου είναι να πεις την ιστορία του Anakin Skywalker; Σχετίζομαι με αυτό”.

    Η ενσάρκωση της Dune από την Carano ήταν αρχικά πολύ δημοφιλής ύστερα από το ντεμπούτο της στο 4ο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, και μάλιστα ήταν να πρωταγωνιστήσει στη δική της spin-off σειρά “Star Wars: Rangers of the New Republic”. Ωστόσο, η φήμη της έπεσε ύστερα από μια σειρά προσβλητικών σχολίων προς τους Εβραίους του Ολοκαυτώματος, την εναντίωσή της κατά της χρήσης μάσκας στους δημόσιους χώρους, εν μέσω της πανδημίας και την πίστη της ότι στις Προεδρικές εκλογές του 2020 είχε γίνει απάτη. Τότε, είχε ξεκινήσει το hashtag #FireGinaCarano, ενώ το πρακτορείο της την είχε αφήσει από πελάτη λίγο πριν την απόλυσή της από το στούντιο.

    Η τρίτη σεζόν κάνει την πρεμιέρα της, σήμερα, την 1η Μαρτίου. Αν και δεν έχει πάρει ακόμα το πράσινο φως, το σενάριο της τέταρτης σεζόν του είναι ήδη έτοιμο.

    Είδατε το πρώτο επεισόδιο του “The Mandalorian”; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ