Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
More

    Earth Abides: Έρχεται νέα μεταποκαλυπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον Alexander Ludwig

    Το MGM+ έχει δώσει το πράσινο φως για την προσαρμογή του “Earth Abides,” μια νέα προσέγγιση στο ομώνυμο sci-fi μεταποκαλυπτικό μυθιστόρημα του George R. Stewart .

    Στη μίνι σειρά έξι επεισοδίων θα πρωταγωνιστήσει ο Alexander Ludwig (Vikings) ως Ish και η παραγωγή έχει προχωρήσει αρκετά, μιας και ξεκίνησε αρχές Απριλίου. Το “Earth Abides” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο MGM+ στα τέλη του 2024.

    Earth Abides: Έρχεται νέα μεταποκαλυπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον Alexander Ludwig

    Όταν μια πανδημία άνευ προηγουμένου σαρώνει τον πλανήτη, η ανθρώπινη φυλή σχεδόν εξαλείφεται. Στη συνέχεια, καθώς η μεγάλη μηχανή του πολιτισμού αργά και αναπόφευκτα καταρρέει, απομένουν μόνο λίγοι κατακερματισμένοι επιζώντες να αγωνίζονται ενάντια στην κατάρρευση της ανθρωπότητας. Ο Ish που είναι ένας λαμπρός αλλά μοναχικός νέος γεωλόγος και ζει μια σχεδόν απομονωμένη ζωή, ξυπνά από κώμα μόνο για να διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει κανείς άλλος ζωντανός εκτός από αυτόν. Μια πανδημία άνευ προηγουμένου σάρωσε τον πλανήτη και ναι, υπάρχουν μερικοί διάσπαρτοι επιζώντες, αλλά δεν υπάρχουν κανόνες.

    Μαζί με τον Alexander Ludwig θα πρωταγωνιστήσουν και ο Aaron Tveit, ο Rodrigo Fernandez-Stoll, η Elyse Levesque, η Luisa D’Oliveira, ο Birkett Turton, η Hilary McCormack και η Jenna Berman και η Jessica Frances Dukes.

    Earth Abides: Έρχεται νέα μεταποκαλυπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον Alexander Ludwig
    Aaron Tveit

    Δημιουργημένη από τον showrunner Todd Komarnicki (Sully), η σειρά προέρχεται από τα MGM+ Studios και τους εκτελεστικούς παραγωγούς Kearie Peak και Michael Phillips και Juliana Maio της Lighthouse Productions.

    “Είναι πολύ ιδιαίτερο να επανεισάγουμε το ‘Earth Abides’ στους θαυμαστές του θεμελιώδους έργου επιστημονικής φαντασίας του George Stewart, καθώς και σε μια νέα γενιά,” δήλωσε ο Michael Wright, επικεφαλής του MGM+, σε μια δήλωση. “Τα μηνύματα της ιστορίας για την ανθρωπότητα, την ελπίδα και τη συμπόνια είναι τόσο σχετικά σήμερα όσο ήταν σχεδόν έναν αιώνα πριν.”

    Earth Abides: Έρχεται νέα μεταποκαλυπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον Alexander Ludwig
    Jessica Frances Dukes

    “Ήταν μια αμιγώς συναρπαστική εμπειρία να προσαρμόσω ένα τόσο θεμελιώδες έργο επιστημονικής φαντασίας, και τα θέματα που θίγει ο George Stewart πριν από 75 χρόνια δεν θα μπορούσαν να είναι πιο σημαντικά και επίκαιρα για τον κόσμο που ζούμε σήμερα,” δήλωσε ο Komarnicki.

    Παρακάτω μπορείτε να δείτε και μερικά videos από την παραγωγή.

    @alexanderludwig @MGM+ @Amazon Prime Video Offical #EarthAbides ♬ original sound – Alexander Ludwig

    @betty_arv Vancouver filmimg ser update #earthabides #movie #alexanderludwig #vancity #canada #vanlife #filmset #downtown #vancouver #actor #fyi ♬ Suspenseful and tense orchestra(1318015) – SoLaTiDo

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ