Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
More

    Easter egg του “Uncharted” μπαίνει σφήνα στο “The Last of Us”

    Easter egg του "Uncharted" μπαίνει σφήνα στο "The Last of Us"

    Τι κοινό έχουν οι Sam Drake και Tess;

    Όπως φαίνεται χρησιμοποιούν τον ίδιο αναπτήρα.

    Σύμφωνα με την αποκάλυψη του συν-προέδρου της Naughty Dog, που έχει δημιουργήσει το παιχνίδια, Neil Druckmann, ο οποίος είναι δημιουργός, σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός της τηλεοπτικής μεταφοράς, το δεύτερο επεισόδιο της σειράς έφερε easter egg από το “Uncharted 4: A Thief’s End”.

    Στο τέλος του επεισοδίου, είδαμε την Tess να κρατά έναν αναπτήρα, ο οποίος – κατά πως φαίνεται – είναι απομίμηση αυτού που έχει ο Sam Drake στο εν λόγω παιχνίδι. Η ιδέα για το easter egg ήταν του ίδιου του Druckmann, ο οποίος ζήτησε από την παραγωγή να τον κατασκευάσει ειδικά γι’ αυτήν τη σκηνή.

    Δείτε τη δημοσίευσή του παρακάτω:

    Η επίσημη σύνοψη να λέει τα εξής: “Σε μια μεταποκαλυπτική Αμερική, όπου ένας θανατηφόρος ιός έχει μετατρέψει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε ένα είδος ζόμπι, τους Clickers, ο Joel που επέζησε από το ξέσπασμα του ιού αναλαμβάνει να μεταφέρει την Ellie, μια 14χρονη κοπέλα, η οποία αποτελεί και το κλειδί θεραπείας από τον ιό, έξω από μια ζώνη καραντίνας, στους Fireflies”. Αποτελείται από εννιά επεισόδια και στην Ελλάδα προβάλλεται στο Vodafone TV. Το πρώτο επεισόδιο είχε διάρκεια 1 ώρας και 25 λεπτών και το φινάλε αναμένεται στις 12 Μαρτίου. Πρωταγωνιστές είναι οι Pedro Pascal ως Joel, Bella Ramsey ως Ellie, Gabriel Luna ως Tommy, Merle Dandridge ως Marlene, Anna Torv ως Tess, Nick Offerman ως Bill, Ashley Johnson ως Anna και Troy Baker ως James, μεταξύ άλλων.

    Δείτε τις καλύτερες ταινίες, νέες σειρές και τηλεοπτικές σεζόν του 2022, αλλά και τις πολυαναμενόμενες ταινίες του έτους και ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε. Tέλος, διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Δεκέμβριο και ποιες σειρές ανανεώθηκαν και ακυρώθηκαν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ