Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Εβδομαδιαία επεισόδια θα φέρει η δεύτερη σεζόν του “The Summer I Turned Pretty”

    Εβδομαδιαία επεισόδια θα φέρει η δεύτερη σεζόν του "The Summer I Turned Pretty"

    Το Amazon θα παρατείνει την αγωνία μας για την δεύτερη σεζόν του “The Summer I Turned Pretty”, καθώς θα βγάζει τα επεισόδια σε εβδομαδιαία βάση.

    Αντίθετα με την πρώτη σεζόν, της οποίας τα επεισόδια βγήκαν στη συνδρομητική την ίδια μέρα, ο νέος κύκλος επεισοδίων θα προσφερθεί στο κοινό σε μέρη. Έτσι στις 14 Ιουλίου θα δούμε τα τρία πρώτα επεισόδια, ενώ τα υπόλοιπα θα κυκλοφορούν ένα ανά βδομάδα, με το φινάλε να ορίζεται για τις 18 Αυγούστου.

    Η σειρά βασίζεται στα μυθιστορήματα της Jenny Han, η οποία είναι δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός, και περιστρέφεται γύρω από της καλοκαιρινές διακοπές της Belly και του αδερφού της στο εξοχικό των φίλων τους, Jeremiah και Conrad.

    Πρωταγωνιστές είναι οι Lola Tung ως Belly Conklin, Jackie Chung ως Laurel Park, Rachel Blanchard ως Susannah Fisher, Christopher Briney ως Conrad Fisher, Gavin Casalegno ως Jeremiah Fisher, Sean Kaufman ως Steven Conklin, Alfredo Narciso ως Cleveland Castillo, Colin Ferguson ως John Conklin και Tom Everett Scott ως Adam Fisher. Άλλοι εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Hope Hartman, Mads Hansen, Nne Ebong, Jesse Peretz, Karen Rosenfelt και Gabrielle Stanton.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX