Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Εβδομαδιαία σκέφτεται το Netflix να βγάλει το “Squid Game: The Challenge”

    Εβδομαδιαία σκέφτεται το Netflix να βγάλει το "Squid Game: The Challenge"

    Το Netflix σκέφτεται σοβαρά να διαθέσει το “Squid Game: The Challenge” σε μέρη.

    Σύμφωνα με το Deadline, η συνδρομητική θέλει να ακολουθήσει την τακτική που εφάρμοσε στα παρελθοντικά της reality, “Too Hot to Handle”, “The Circle” και “Physical: 100” και να δίνει στους συνδρομητές κάποια επεισόδια ανά βδομάδα και όχι όλη την σεζόν μέσα σε μια ημέρα.

    Αν και αυτή η κίνηση γινόταν συνήθως από τα προγράμματα στην τηλεόραση, οι συνδρομητικές έχουν και αυτές αρχίσει να την εφαρμόζουν για να παρατείνουν τις εγγραφές των μελών τους και τον ενθουσιασμό του κοινού γύρω από ένα project λίγο παραπάνω.

    Η επίσημη σύνοψη της εκπομπής λέει τα εξής: “456 πραγματικοί παίκτες θα μπουν στο παιχνίδι διεκδικώντας ένα έπαθλο 4,56 εκατομμυρίων δολαρίων που θα αλλάξει τη ζωή τους. Καθώς ανταγωνίζονται μέσω μιας σειράς παιχνιδιών εμπνευσμένων από την αρχική σειρά, καθώς και κάποιων εκπληκτικών νέων προσθηκών, οι στρατηγικές, οι συμμαχίες και ο χαρακτήρας τους θα δοκιμαστούν ενώ λιγοστεύουν σιγά σιγά”.

    Τα νέα για το reality έγιναν γνωστά το 2022, ενώ με το που ξεκίνησαν τα γυρίσματά του υπήρξαν προβλήματα. Πολλοί από τους διαγωνιζόμενους χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια λόγω των αντίξοων συνθηκών του πρώτου παιχνιδιού που πραγματοποιήθηκε σε ένα υπόστεγο αεροσκαφών στο Λονδίνο, καθώς λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών οι παίχτες κατέρρευσαν. Επιπλέον, αρκετοί διαγωνιζόμενοι ισχυρίστηκαν ότι το παιχνίδι ήταν στημένο, με μερικούς influencer να έχουν προ-επιλεχθεί και να έχουν προχωρήσει σε νέους γύρους, ασχέτως των αποτελεσμάτων, ενώ δύο από τους παίχτες είπαν ότι το Netflix (το οποίο πλήρωσε τις πτήσεις όλων για να πάνε στο Λονδίνο) είχε κλείσει ήδη τα εισιτήρια της επιστροφής, πριν καν την έναρξη του παιχνιδιού, και αυτές οι πτήσεις ταίριαζαν με τον αποκλεισμό κάποιων παιχτών.

    Το “Squid Game: The Challenge” θα κάνει την πρεμιέρα του στις 22 Νοεμβρίου. Το αν θα διατεθεί όλη η σεζόν ή μόνο μερικά επεισόδια μένει το δούμε.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ