Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    Έχω φύγει από δουλειά επειδή δεν μου άρεσε, έτρωγα χυλοπίτες έναν ολόκληρο χειμώνα

    “Εάν δεν γίνεται με χαρά, όρεξη και αγάπη κάτι, δεν έχω λόγο να το κάνω” παραδέχεται ο Γιώργος Κέντρος.

    Στους λόγους για τους οποίους και επιλέγει αυστηρά τόσο τις συνεργασίες όσο και τις δημόσιες εμφανίσεις και συνεντεύξεις του αναφέρθηκε ο Γιώργος Κέντρος όταν βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Τετάρτης στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

    “Δεν δίνω τηλεοπτικές συνεντεύξεις, όχι, σε εσάς όμως ήρθα επειδή σας βλέπω και σας εκτιμώ, Το λέω γιατί είμαι προσεχτικός.

    Κάποια στιγμή δεν με ικανοποιούσε κάτι και είπα στον σκηνοθέτη “ευχαριστώ πάρα πολύ, προτιμώ να μείνω άνεργος” και έφυγα”.

    “Είπα δηλαδή ότι φεύγω και έτρωγα χυλοπίτες, που μου έστελνε η μητέρα μου, για έναν ολόκληρο χειμώνα. Δεν μπορώ όμως να κάνω αλλιώς.

    Ορισμένοι λένε ότι “δεν συμβιβάζομαι” αλλά δεν είναι αυτό. Είναι ότι το άθλημα αυτό είναι συνολικό, δεν είναι ατομικό” εξομολογήθηκε αρχικά ο πρωταγωνιστής της σειράς “Έρημη χώρα” του ERTFLIX.

    “Όταν λοιπόν δεν συγκλίνουν αυτά και δεν έρχονται, εγώ υποφέρω. Και για μένα αυτό είναι χαρά. Εάν λοιπόν δεν γίνεται με χαρά, όρεξη και αγάπη κάτι, δεν έχω λόγο να το κάνω. Αυτό το ακολουθούσα μάλιστα από την αρχή” πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Κέντρος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ