«Έχω παιδιά»: Ένα στοίχημα θα φέρει κοντά την Σάρα με τον Σταύρο

«Έχω παιδιά»: Ένα στοίχημα θα φέρει κοντά την Σάρα με τον Σταύρο

Νέες απολαυστικές οικογενειακές στιγμές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης κωμικής σειράς του MEGA «Έχω παιδιά».

Η Χαρά και ο Τάσος περνούν πολύ χρόνο μπροστά από τις οθόνες και η ώρα του περιορισμού φτάνει. Η Τσικνοπέμπτη είναι παράδοση και θα γιορταστεί, όπως αρμόζει, από την οικογένεια Πολίτη.

Ένα στοίχημα θα φέρει κοντά τη Σάρα με τον Σταύρο.

«Έχω παιδιά»: Ένα στοίχημα θα φέρει κοντά την Σάρα με τον Σταύρο

Αναλυτικά οι περιλήψεις των επεισοδίων που θα μεταδοθούν τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στις 21:00:

Επεισόδιο 31  (Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου)

Οθόνες                                   

Η Σάρα και ο Μιχάλης συνειδητοποιούν ότι τα παιδιά τους περνάνε πολύ χρόνο μπροστά από τις οθόνες και αποφασίζουν να τον περιορίσουν. Δεν έχουν όμως προβλέψει τις συνέπειες που θα έχει η απόφασή τους. Ο Σταύρος και ο Μιχάλης προπονούνται για ένα τηλεπαιχνίδι στο οποίο παίρνουν μέρος κολλητοί φίλοι, ενώ η Σάρα και η Ιωάννα ξεδιαλέγουν μία κούτα με οικογενειακά κειμήλια.

«Έχω παιδιά»: Ένα στοίχημα θα φέρει κοντά την Σάρα με τον Σταύρο

Επεισόδιο 32 (Τρίτη 18 Φεβρουαρίου)

Οικογενειακές Παραδόσεις

Ο Μιχάλης αποφασίζει να μετατρέψει την Τσικνοπέμπτη σε οικογενειακή παράδοση, όπως ήταν και στο δικό του σπίτι. Η Σάρα περνάει περισσότερο χρόνο με τον Σταύρο, ως απόρροια ενός στοιχήματος. Ο Έκτορας και η Ιωάννα παρεκτρέπονται και κάνουν πράγματα έξω από τις συνήθειές τους.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
Newsroom
Newsroomhttp://refreshnews.gr/
Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img