Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    «Την έφαγες την Καγιά»! Ινσταγκραμική χολή για τη «Shopping star» Ηλιάνα Παπαγεωργίου

    «Την έφαγες τη Βικούλα». Το παραπάνω ήταν ένα από τα (πολλά!) σχόλια που συγκέντρωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάτω από την ανάρτηση με τα πρώτα καρέ της ως νέα παρουσιάστρια του «Shopping star».

    iliana papageorgiou0308
    Ηλιάνα Παπαγεωργίου

    Με την έλευση του Αυγούστου ο τηλεοπτικός σταθμός Star θέλησε να ευχηθεί «Καλό μήνα» και το έκανε δημοσιεύοντας το πρώτο βίντεο της Ηλιάνας από την εκπομπή μόδας που παρουσίαζε μέχρι πρότινος η Βίκυ Καγιά. Στην ανάρτηση που μοιράστηκε τόσο το κανάλι όσο και η νέα οικοδέσποινα της εκπομπής μόδας, η τελευταία φαίνεται να φορά ένα ροζ φόρεμα και να κάνει διάφορες γκριμάτσες, ενώ πίσω της είναι γραμμένο σε τοίχο με φωτεινά γράμματα το όνομα του show «Shopping star».

    viki kagia0308
    Βίκυ Καγιά

    Στο Instagram, όπου δημοσιεύτηκαν τα στιγμιότυπα, έγινε «μάχη» σχολίων, με μια μεγάλη μερίδα τηλεθεατών να υποστηρίζει πως δεν ταιριάζει η εκπομπή στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και πως δεν μπορεί να αντικαταστήσει έτσι απλά τη Βίκυ Καγιά, η οποία την παρουσίαζε για επτά χρόνια. «Προτιμώ τη Βίκυ Καγιά. Από τη Βίκυ μαθαίναμε. Εχει μία ιστορία και ένα όνομα. Από τη νέα επιλογή τι να μάθω; Κρίμα για την εκπομπή. Λυπάμαι πολύ» έγραψε κάποια. «Την έφαγες τη Βικούλα, αλλά δεν το ‘χεις!» ανέφερε άλλος. «Το κορίτσι αυτό δεν έχει καν προσωπικό στιλ. Τι θα κάνει σε αυτή την εκπομπή;» αναρωτήθηκε ένας τρίτος (από τους fans της Βίκυς Καγιά).

    iliana papageorgiou0208

    Την ίδια στιγμή μια επίσης μεγάλη ομάδα τηλεθεατών υποστήριξε στα σχόλιά της πως η κριτική καλό είναι να γίνει αφού αρχίσει το πρόγραμμα, ενώ τόνισαν πως η απόφαση της Καγιά να αποχωρήσει από την εκπομπή ήταν καθαρά δική της.

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ