Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    ΕΦΚΑ: Καρέ – καρέ η σύλληψη της 56χρονης υπαλλήλου του ΕΦΚΑ που κατηγορείται για δωροληψία

    Βίντεο ντοκουμέντο από την σύλληψη της 56χρονης υπαλλήλου του ΕΦΚΑ, που κατηγορείται για δωροληψία, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

    Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο του MEGA, η καταγγέλλουσα βγαίνει από το μπλε αυτοκίνητό της 56χρονης, όπου και της έχει παραδώσει τα προσημειωμένα χρήματα. Στο σημείο, είχε φτάσει και ένα δίκυκλο με άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους.

    Μόλις το θύμα βγαίνει από το αυτοκίνητο, ένα ταξί που μετέφερε αστυνομικούς της κλείνει τον δρόμο. Οι ίδιοι, κατεβαίνουν, περιτριγυρίζουν το αμάξι και περνούν χειροπέδες στην κατηγορουμένη.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ύψος των χρημάτων που φέρεται να έχει αποκομίσει έκνομα η 49χρονη υπάλληλος του ΕΦΚΑ «αγγίζει» τις 61.500 ευρώ, τα οποία και βρέθηκαν σε πάκους χαρτονομισμάτων σε διάφορα σημεία μέσα στο σπίτι της.

     

    «Τα μισά όπως είχαμε πει»

    Με ένα μήνυμα σε διαδικτυακή εφαρμογή, η 56χρονη πρώην υπάλληλος του ΕΦΚΑ, ειδοποίησε ένα από τα θύματα της ότι απομένουν ακόμα 2.000 ευρώ για την υπόθεση που της είχε τακτοποιήσει. Όπως φαίνεται και στην συνομιλία που παρουσιάζει το enikos.gr, το θύμα μάλιστα ζητά από την κατηγορούμενη… διακανονισμό του ποσού.

    Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η 56χρονη γράφει στο θύμα, «Κ…. τα μισά όπως είχαμε». Τότε, το θύμα της απαντά, «δλδ 2000; ή μήπως μπορούμε τα 1.500 τώρα; Κ 500 τέλος του μήνα;».

    ΕΦΚΑ: Καρέ – καρέ η σύλληψη της 56χρονης υπαλλήλου του ΕΦΚΑ που κατηγορείται για δωροληψία

    Υπενθυμίζεται ότι, μετά την γνωστοποίηση της υπόθεσης, η Διοίκηση του ΕΦΚΑ, προχώρησε στην άμεση αναστολή άσκησης καθηκόντων της 56χρονης και την παρέπεμψε στο πειθαρχικό.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ