Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
More

  Ευσταθία Τσαπαρέλη: Ο παππούς υπήρξε ο μέντορας μου

  “Σε μια περίοδο δύσκολη εφηβική δική μου ένιωσα ότι υπάρχει μόνο αυτός” τόνισε η Ευσταθία Τσαπαρέλη.

  Στον αείμνηστο παππού της αλλά και τον χωρισμό των γονιών της αναφέρθηκε, από καρδιάς, η Ευσταθία Τσαπαρέλη όταν συνάντησε τον Τάσο Ιορδανίδη, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή “Μπαμπάδες” της ΕΡΤ. 

  “Μεγάλωσα στην Αθήνα με μια συγκρουσιακή, μάλλον, οικογένεια. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου έμειναν μαζί μέχρι να μεγαλώσουμε εμείς, μάλλον για εμάς. Είμαστε τρία κορίτσια και εγώ είμαι η μεσαία κόρη.

  Μεγαλώνοντας βλέπω πως κουβαλάω πράγματα από εκείνους και αισθάνομαι ότι τη σχέση μου με τον μπαμπά μου την δουλεύω ακόμα ενώ έχει πεθάνει.

  Δηλαδή πέθανε και εγώ άρχισα να του απευθύνομαι και να απευθύνομαι και σε εμένα ως παιδί, τότε, που του έλειπε ο μπαμπάς του” εξομολογήθηκε η γοητευτική παρουσιάστρια της σειράς “Παραλία” στην ΕΡΤ.

  “Είναι ένα μπερδεμένο πράγμα. Για μένα όμως ο παππούς υπήρξε, αυτό που λέμε, ο μέντορας με έναν τρόπο. Δηλαδή ήταν ο άνθρωπος που, σε μια περίοδο δύσκολη εφηβική δική μου, ένιωσα ότι υπάρχει μόνο αυτός που εγώ του απευθύνομαι”.

  “Σκέψου ότι ήθελα να σταματήσω το πιάνο για πολλά χρόνια, καλή ώρα σαν τον γιο μου που κάνει τώρα πιάνο και δεν θέλει.

  Ένας λόγος που δεν σταματούσα όμως ήταν γιατί μία φορά στις τρεις εβδομάδες θα ερχόταν ο παππούς, θα καθόταν στον καναπέ να μου λέει “σε ακούω”.

  Ένιωθα δηλαδή ότι ερχόταν ένας άνθρωπος που το λαχταράει αυτό, έρχεται για εμένα, μου δίνει όλο τον χώρο και γι’ αυτόν είναι σημαντικό αυτό που κάνω” παραδέχθηκε, ακόμα, η Ευσταθία Τσαπαρέλη.

  Ευσταθία Τσαπαρέλη: Ο παππούς υπήρξε ο μέντορας μου

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία | Στείλε μας το άρθρο σου στο [email protected]
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ