Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Ευθύμης Ζησάκης: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο γάμου του με την Χρύσα Παπαλελούδη

    Την πρώτη επέτειο του γάμου τους γιόρτασαν πριν από λίγα εικοσιτετράωρα ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 3 Σεπτεμβρίου του 2023, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι. Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, με αφορμή τη σημαντική αυτή ημέρα για τους δύο καλλιτέχνες.

    Συγκεκριμένα, ο Ευθύμης Ζησάκης στην πιο πρόσφατη δημοσίευσή του, ανέβασε μερικές φωτογραφίες από τον γάμο τους και έγραψε στη λεζάντα: «Δικά σου όλα τ’ άνθη που βλέπω στους δρόμους, δικά σου τα γλυκά πρωινά αυτού του κόσμου… Πέρασε κιόλας ένας χρόνος… Σ’ αγαπώ!».

    Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός στο πρώτο του post μετά τον γάμο του, είχε δημοσιεύσει ορισμένες φωτογραφίες από τον γάμο τους και είχε αναφέρει στη λεζάντα: «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα και τις ευχές σας! Εύχομαι σε όλους σας να ζήσετε την αγάπη άνευ όρων και ορίων, τη μαγεία του γάμου με τον άνθρωπο που γεννά την αγάπη μέσα σας!

    Υπέροχη γυναίκα μου, άνθρωπε μου, στήριγμα μου, καλύτερη μου φίλη, σ’ ευχαριστώ που με το χαμόγελο σου με ταξιδεύεις, σ’ ευχαριστώ που με σπρώχνεις στα όνειρα μου, σ’ ευχαριστώ που συμπληρώνεις κάθε μου σκέψη, σ’ ευχαριστώ που υπάρχεις! Θα φροντίσω με κάθε τρόπο να είσαι ευτυχισμένη, δημιουργική και υπερήφανη για την οικογένεια μας! Σ’αγαπώ 03.09.23».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ