Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
More

    Ο εγγονός του Ζαμπέτα κυκλοφορεί νέο άλμπουμ με ακυκλοφόρητα τραγούδια του

    Ο Γιώργος Ζαμπέτας συνεχίζει το έργο του αείμνηστου παππού του, του θρυλικού συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Γιώργου Ζαμπέτα, μέσα από ένα άλμπουμ με ακυκλοφόρητα, μέχρι σήμερα, τραγούδια του.

    zampetas 1

    Το «Στον Γιώργο, με αγάπη», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen και περιλαμβάνει 12 κομμάτια, γεφυρώνει το χθες με το σήμερα, βάζοντας στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι αγαπημένες θύμησες από τα παλιά, αγαπημένα κι ανεξίτηλα λαϊκά.

    zampetas
    Γιώργος Ζαμπέτας (εγγονός)

    Οι χαρακτηριστικές πενιές του αλησμόνητου Ζαμπέτα ενέπνευσαν τον συνονόματο «μικρό» να μπει στο κλίμα του «μεγάλου» και να γράψει τους στίχους που «ντύνονται» με δυνατές ερμηνείες.

    zampetas eggonos
    Σε μικρή ηλικία με τον παππού του Γιώργο Ζαμπέτα

    Δίνοντας συνέχεια στο έργο του παππού του, το οποίο μεταφέρει υπό το δικό του μουσικό πρίσμα, ο Γιώργος Ζαμπέτας (εγγονός) μοιράζεται με το κοινό κομμάτια είτε σόλο είτε με άλλους καλλιτέχνες, όπως οι Γιώργος Νταλάρας, Μπάμπης Στόκας, Γιάννης Ζουγανέλης, Χάρης Ανδρεάδης και Μαρίνος Κωστόπουλος. Τα πρώτα singles από το άλμπουμ «Για χάρη του βασιλικού» και «Σιγά σιγά», που ερμηνεύουν ο Γιώργος Ζαμπέτας και ο Γιώργος Νταλάρας, έχουν αποσπάσει ήδη θετικά σχόλια.

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ