Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Έγκυος η Ελεονόρα Ζουγανέλη;

    Ανάμεσα στο πρώτο lockdown και με το δεύτερο, στις Σπέτσες έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου ο γάμος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του αγαπημένο της, Σπύρου Δημητρίου.

    Το ζευγάρι, παρά τις φήμες περί αναβολής του γάμου, παντρεύτηκε έχοντας κοντά τους λίγους φίλους και συγγενείς.

    Η κούκλα Ελεωνόρα Ζουγανέλη έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη και θύμιζε κάτι από Σπανιόλα, ενώ ο γαμπρός ντυμένος στα λευκά κι εκείνος, δεν σταμάτησε λεπτό να την κοιτά στα μάτια.

    Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου, στήθηκε ένα μικρό γλέντι στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, με το νεόνυμφο ζευγάρι να χορεύει τον πρώτο του χορό, ένα παραδοσιακό νησιώτικο τραγούδι, ενώ μετά, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου κατευθύνθηκαν προς την άμαξα που τους περίμενε, προκειμένου να τους μεταφέρει στο χώρο της δεξίωσης.

    Υπενθυμίζεται ότι κουμπάροι του ζευγαριού είναι ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, με τη σύζυγο και συνάδελφό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου και η στιχουργός Σάννυ Μπαλτζή.

    Το ζευγάρι παραδέχεται οτι έγιναν όλα πολύ γρήγορα και ξαφνικά με το γάμο, γιατί έτσι ένιωσαν οτι ήθελαν να το ζήσουν. Όμως οι φήμες ήθελαν όλα να έγιναν με αυτό το ρυθμό γιατί η Ελεονόρα Ζουγανέλη είναι έγκυος…

    Ο σύζυγος της, σε συνέντευξη του που έδωσε σήμερα αποκάλυψε οτι δεν είναι έγκυος η Ελεονόρα Ζουγανέλη και ανέφερε στη συνέχεια οτι το καλοκαίρι έχασε την μητέρα του απο το Covid-19 και αυτό τον στεναχώρησε πάρα πολύ.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ