X
Πέμπτη, 10 Ιουλίου, 2025
More

    «Εγώ νόμιζα ότι είναι σκληρός και λιγομίλητος, αλλά ο άνθρωπος είναι σούργελο»

    «Εγώ νόμιζα ότι είναι σκληρός και λιγομίλητος, αλλά ο άνθρωπος είναι σούργελο»

    «Το ψέμα της μητέρας μου ότι δεν έχουμε σοκολάτα, με πλήγωσε ως παιδί», είπε ο Νίκος Γκέλια, με μεγάλη δόση χιούμορ, ενώ σχολίασε τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Λάλο.

    Με αφορμή τη συμμετοχή του στην παράσταση «Το ψέμα» στο θέατρο Λαμπέτη, ο Νίκος Γκέλια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα» και τη Νάντια Ρηγάτου και αυτή προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (10.07.2025). Μάλιστα, ο ηθοποιός δήλωσε για τον πρώην συμπρωταγωνιστή του Δημήτρη Λάλο ότι είναι… σούργελο. 

    «Το ψέμα της μητέρας μου ότι δεν έχουμε σοκολάτα, με πλήγωσε ως παιδί. Μετά από χρόνια έμαθα ότι μια κοπέλα που είχα, είχε παράλληλη σχέση. Επέλεξα να δουλέψω το καλοκαίρι για τα λεφτά, έχω ένα παιδί να μεγαλώσω. Δεν είμαι από τους ηθοποιούς που βγάζουν εκατομμύρια, ώστε να πω ότι θα κάτσω», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Νίκος Γκέλια.

    Επίσης, ο Νίκος Γκέλια αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λάλο, με τον οποίο συνεργάστηκαν στη σειρά «Ο τιμωρός».

    «Είναι ένα εξαιρετικό παιδί με απίστευτο χιούμορ και πολύ γλυκός. Εγώ νόμιζα ότι είναι σκληρός και λιγομίλητος, αλλά ο άνθρωπος είναι σούργελο! Επικοινωνούμε στο ίδιο μήκος, είμαστε το ίδιο στο κομμάτι αυτό. Επίσης, μας ενώνει η αγάπη μας για το σκάκι», υπογράμμισε με χιούμορ ο γνωστός ηθοποιός. 

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ