Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
More

  Είμαι 54 αλλά δεν συνάδει απολύτως με αυτό που αισθάνομαι

  Η Αννίτα Πάνια μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» με αφορμή την πρεμιέρα της στο OPEN με το παιχνίδι «Next Please».

  «Είμαστε στην προετοιμασία της πρεμιέρας μας και θεώρησα ότι αυτό το χτένισμα είναι πιο ενδιαφέρον από το κανονικό. Ξεκινάω με χαλασμένα μαλλιά. Δεν ξέρω τι θα ζήσουμε και τι θα νιώσουμε στην νέα μου εκπομπή. Δεν έχω αγωνία, αλλά χαρά για την πρεμιέρα γιατί έχω ωραίο “νταραβέρι” εδώ».

  Αναφερόμενη στην πολιτική ορθότητα, είπε: «Δεν αισθάνομαι ότι αυτά που λέω και εκφράζω χρήζουν ιδιαίτερου φίλτρου. Δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία και δεν αισθάνομαι ότι χρειάζεται. Η πολιτική ορθότητα έχει να κάνει με τη σιγουριά και την ουσία του πράγματος».

  Ενώ σε σχέση με την τηλεόραση, ανέφερε: «Εμένα μου αρέσει η σημερινή τηλεόραση, γιατί τα έχει όλα. Διαλέγει ο τηλεθεατής και παίρνει. Η ελληνική τηλεόραση έχει και “κιτρινίλα”. Έχει απ’ όλα τα χρώματα να διαλέξεις. Χαίρομαι που βλέπω παρουσιαστές, οι οποίοι παραμένουν στην τηλεόραση επί χρόνια, όπως στην ξένη τηλεόραση. Την τηλεόραση την ξέρουν καλά αυτοί που την υπηρετούν χρόνια. Ευπρόσδεκτοι οι νέοι, αλλά τη γνώση τη μεταλαμπαδεύουν οι παλιοί».

  Η ίδια δηλώνει πως δεν έχει πρόβλημα με την ηλικία της και την αποκαλύπτει. «Είμαι 54, αλλά δεν το έχω καθόλου με την ηλικία και τα νούμερα. Δεν συνάδει απολύτως το νούμερο της ηλικίας μου με αυτό που αισθάνομαι πραγματικά. Το φατσικό μου γίγνεσθαι έχει “αρπάξει”, αλλά συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας. Η συμβουλή που θα έδινα στον εαυτό μου τότε που έκανα τα πρώτα μου βήματα θα ήταν να είμαι ο εαυτός μου. Θα πω Next Please σε ό,τι τοξικό και βαρετό μας χαλάει. Πάμε παρακάτω».

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ