X
Κυριακή, 25 Μαΐου, 2025
More

    «Είμαι πια σε φάση που μπορώ να το κάνω»

    «Είμαι πια σε φάση που μπορώ να το κάνω»

    Η Μαρία Ηλιάκη επικεντρώθηκε στο μεγάλωμα του παιδιού που απέκτησε τον Μάιο του 2021 και πλέον δηλώνει έτοιμη να επιστρέψει στην τηλεόραση υπό την προϋπόθεση πως θα βρεθεί κάτι που να την καλύπτει. Όλο αυτό το διάστημα, δεν της έλειψαν οι τηλεοπτικές εκπομπές, όπως είπε σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή «Weekenders» του ΑΝΤ1.

    «Την βρίσκω με το ραδιόφωνο, έκανα ένα διάλειμμα και επανήλθα. Η τηλεόραση δεν γίνεται να μην μου λείπει κιόλας είναι μία δουλειά που την κάνω από τότε που τελείωσα το Πανεπιστήμιο, αλλά επέλεξα να αφοσιωθώ στο παιδί, την Κατερίνα» είπε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη.

    «Αν προκύψει κάτι ωραίο, είμαι πια σε φάση που μπορώ να το κάνω. Το ωραίο για μένα θα είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει» προσθέτει.

    «Πλέον έχω περάσει από την φάση του να έχω άποψη για τα πάντα. Δεν μου κάνει κέφι να σχολιάζω οτιδήποτε γίνεται», ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη στην κάμερα της εκπομπής του ANT1.

    «Ποτέ δεν έμεινα ανενεργή επαγγελματικά. Θα με ανταμείψει η ζωή για το μικρό διάλειμμα που έκανα για την κόρη μου. Κάθε γυναίκα κάνει ότι θέλει στη ζωή της» είχε πει η Μαρία Ηλιάκη τον περασμένο Απρίλιο.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ