Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Είναι δυνατόν να κάνεις σεξ στο διάστημα;

    Είναι δυνατόν να κάνεις σεξ στο διάστημα;

    Στο «Passengers», ο Chris Pratt και η Jennifer Lawrence κάνουν σεξ στο διάστημα. Αν μπορούσαμε να πάμε στο διάστημα, θα ήταν εφικτό για εμάς;

    Ο Neil deGrasse Tyson μίλησε για το σεξ στο διάστημα στην εκπομπή Today πριν από λίγο καιρό και είπε στον Matt Lauer: «Δεν πρόκειται να κάνω σεξ στο διάστημα». Ο Tyson συνέχισε: «Όταν είσαι ασήκωτος στο διάστημα, χρειάζεσαι ιμάντες και πράγματα».

    Ακόμη και αν η αισθητική και το “κινητό” δέρμα δεν αποτελούσαν θέμα, θα ήταν δύσκολο να διεγερθεί στο διάστημα. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον φυσικό Dr John Millis, οι άνδρες αστροναύτες καταγράφουν χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο διάστημα. Η αρτηριακή πίεση θα είναι επίσης χαμηλότερη, καθιστώντας πιο δύσκολο τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες να παραμείνουν σωματικά ανθεκτικοί. Επιπλέον, ο ιδρώτας και άλλα σωματικά υγρά συσσωρεύονται και λιμνάζουν σε χαμηλή βαρύτητα.

    Επιπλέον, η NASA ισχυρίζεται ότι ποτέ δύο άνθρωποι δεν έχουν κάνει σεξ στο διάστημα και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι μελετούν το σεξ στο διάστημα ή τις επιπτώσεις του στο ανθρώπινο σώμα.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ