Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Είναι η Αθήνα η πόλη με την πιο ωραία μυρωδιά στον κόσμο;

    Μπορεί οι μεγαλουπόλεις να υπάρχει η άποψη ότι δεν μυρίζουν ωραία καθώς έχουν αυξημένες εκπομπές καυσαερίου, σκουπίδια, αλλά και ένα μείγμα μυρωδιών που δεν είναι ευχάριστες. Ωστόσο φαίνεται ότι δεν ισχύει αυτό για την ελληνική πρωτεύουσα που είναι η πόλη με την ωραιότερη μυρωδιά στον κόσμο.

    Μια πρόσφατη μελέτη που έκανε η ιστοσελίδα HAYPP έριξε φως σε αυτή την ιδιαίτερη πτυχή της αστικής ζωής, αναλύοντας 30 μεγάλες πόλεις στην Ευρώπη και όχι μόνο, για να βρει ποια είναι η πιο αρωματική από όλες.

    «Γνωστή για τις ζωντανές αγορές της και τη διατροφική της κουλτούρα, το άρωμα της φρεσκάδας, των αρωματικών φυτών και της παραδοσιακής της κουζίνας στον αθηναϊκό αέρα, δημιουργούν μία αξέχαστη αρωματική εμπειρία» αναφέρει η μελέτη. Οι ερευνητές εξέτασαν παράγοντες όπως η καθαριότητα και το ποσοστό των ανθοπωλείων, των αρτοποιείων και των αρωματοπωλείων για να δώσουν σε κάθε πόλη μια «βαθμολογία μυρωδιάς».

    Και η πόλη που εμφανίστηκε στην κορυφή του πίνακα ήταν η Αθήνα. Ναι, πολύ καλά διάβασες, η ελληνική πρωτεύουσα είναι η πόλη με την καλύτερη μυρωδιά στον κόσμο!

    Και η πόλη που εμφανίστηκε στην κορυφή του πίνακα ήταν η Αθήνα. Ναι, πολύ καλά διάβασες, η ελληνική πρωτεύουσα είναι η πόλη με την καλύτερη μυρωδιά στον κόσμο!

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ