Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
More

  «Είσαι μεγάλος…» – Τι έγραφε το σημείωμα που άφησαν σε οδηγό μετά από παράνομο παρκάρισμα

  Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα σημείωμα που βρέθηκε πάνω στο παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου που είχε παρκάρει παράνομα στο Ηράκλειο. Ως γνωστόν, οι θέσεις στάθμευσης στην πόλη είναι λίγες και οι εντάσεις είναι τακτικές.  Η τροχαία κάνει ελέγχους και μοιράζει πρόστιμα, αλλά το πρόβλημα όπως φαίνεται είναι αδύνατο να λυθεί.

  Αν θέλει κάποιος να παρκάρει το αυτοκίνητο του στο κέντρο της πόλης πρέπει να είναι οπλισμένος με υπομονή, γιατί τις περισσότερες φορές τα δημόσια πάρκινγκ είναι πλήρη και πολλές φορές τα ιδιωτικά είναι πλήρη ή πολύ ακριβά.

  Απίθανο το σημείωμα

  Παρόλα αυτά ακόμα και σε χώρους στάθμευσης ορισμένοι οδηγοί δεν μπορούν να παρκάρουν δημιουργώντας πρόβλημα στους άλλους οδηγούς που περιμένουν προκειμένου να αφήσουν το αυτοκίνητο τους.

  Αυτό συνέβη την Παρασκευή, με οδηγό που ήθελε να σταθμεύσει το αυτοκίνητο του, σε πάρκινγκ στο κέντρο του Ηρακλείου, είδε ένα αυτοκίνητο που δεν ήταν πολύ σωστά σταθμευμένο και σκέφτηκε να του αφήσει ένα σημείωμα, με τις εικόνες του creta24.gr, να κάνουν το γύρο του διαδικτύου…

  «Είσαι μεγάλος ντενεκές έτσι που παρκάρεις», έγραψε στον οδηγό του αυτοκινήτου που είχε παρκάρει παράνομα, αφήνοντας του το σημείωμα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

  «Είσαι μεγάλος...» - Τι έγραφε το σημείωμα που άφησαν σε οδηγό μετά από παράνομο παρκάρισμα

  To σημείωμα που άφησε ο οδηγός πάνω στο παρμπρίζ του αμαξιού έγραφε «Είσαι μεγάλος ντενεκές έτσι που παρκάρεις»

  Newsroom
  Newsroomhttps://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  RefreshNews