Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

  Εισαγγελική έρευνα μετά από δημοσίευμα για ριφιφί στο χώρο που βρίσκεται ο πυρηνικός αντιδραστήρας στο ΑΠΘ

  Εισαγγελική έρευνα μετά από δημοσίευμα για ριφιφί στο χώρο που βρίσκεται ο πυρηνικός αντιδραστήρας στο ΑΠΘ

  Με εντολή προς τον εισαγγγελέα ποινικής δίωξης ζήτησε να διεξαχθεί ποινική έρευνα από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ.

  Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», περί «απόπειρας επίθεσης, με αλυσοπρίονο από κουκουλοφόρους στον υπόγειο χώρο της Φυσικομαθηματικής Σχολής του ΑΠΘ, όπου βρίσκεται πυρηνικός αντιδραστήρας, για να καταλάβουν πάλι τη Βιολογική Σχολή του Ιδρύματος».

  Με εντολή προς τον εισαγγγελέα ποινικής δίωξης, ο εισαγγελέας Δημήτρης Σμυρνής ζήτησε να διεξαχθεί ποινική έρευνα από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ. Τα διερευνώμενα αδικήματα, σύμφωνα με την ίδια παραγγελία, αφορούν τα εξής: διακεκριμένη φθορά πράγματος που χρησιμοποιείται για κοινό όφελος, κοινώς επικίνδυνη βλάβη (κατά συναυτουργία) από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους και σοβαρή διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας (κατά συναυτουργία).

  πυρηνικός αντιδραστήρας Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης  Πηγή

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ