Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Εκτελεστικός παραγωγός του “Loki” εξηγεί τι δουλειά κάνει ο OB του Ke Huy Quan

    Το trailer της δεύτερης σεζόν του “Loki” έκανε την εμφάνισή του πριν από ένα μήνα και ένα από τα μυστήριά του (πέρα από το γιατί η Sylvie δουλεύει στα McDonald’s) ήταν το ποια είναι η δουλειά του Ke Huy Quan στην TVA.

    Σε αυτό το ερώτημα έρχεται να απαντήσει ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, Kevin Wright (στο άλλο είχε δώσει απάντηση σε παρελθοντική του συνέντευξη), ο οποίος μιλώντας για τον OB (το όνομα του χαρακτήρα που ενσαρκώνει ο ηθοποιός) είπε τα εξής: “Η δουλειά του είναι βασικά κάθε κομμάτι τεχνολογίας, κάθε υπολογιστής, οτιδήποτε τρέχει στην TVA. Είτε το σχεδίασε, είτε το φτιάχνει και το κάνει να λειτουργεί” (μέσω EW).

    Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Wright εξήγησε το πως ο Kevin Feige κατάφερε να πείσει τον Quan να βρεθεί στην σειρά, πριν γεμίσει το πρόγραμμά του υπερβολικά από την μεγάλη επιτυχία που είχε το “Everything Everywhere All At Once”.

    “Νομίζω ότι ο Kevin Feige έκανε το τηλεφώνημα ίσως στις 12 Απριλίου, απλά για να πει, ‘Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, κάνε το'”, είπε. “Δεν ήξερε ότι ο Ke είναι ήδη τεράστιος fan της Marvel και ήταν μεγάλος fan της πρώτης σεζόν του ‘Loki'”.

    “Η δεύτερη σεζόν του ‘Loki’ συνεχίζει με τα αποτελέσματα του σοκαριστικού φινάλε, με τον Loki να πολεμά για την ψυχή της Time Variance Authority. Μαζί με τον Mobius, την Hunter B-15, και μια ομάδα νέων και παλιών χαρακτήρων, ο Loki ταξιδεύει σε ένα αναπτυσσόμενο και απίστευτα επικίνδυνο Multiverse αναζητώντας την Sylvie, την Judge Renslayer, την Miss Minutes, και την αλήθεια του τι σημαίνει να κατέχεις ελεύθερη βούληση και ένδοξο σκοπό”, λέει η επίσημη σύνοψη.

    Εκτός του Quan, άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Tom Hiddleston, Owen Wilson, Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Jonathan Majors. Τα σκηνοθετικά ηνία αναλαμβάνουν οι Justin Benson, Aaron Moorhead, Dan Deleeuw και Kasra Farahani, με τον Eric Martin να γράφει το σενάριο. Οι Benson, Moorhead, Martin, Hiddleston, Michael Waldron, Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum και Kevin R. Wright είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

    Εκτελεστικός παραγωγός του "Loki" εξηγεί τι δουλειά κάνει ο OB του Ke Huy Quan

    Disney+ με με 1,99 €/μήνα για τρεις μήνες

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας. H προσφορά ισχύει έως 20/09/2023.

    1,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Ο νέος κύκλος επεισοδίων θα φέρει έξι επεισόδια και θα κάνει την πρεμιέρα του στις 6 Οκτωβρίου στο Disney+. Αν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε την συνδρομητική, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από τώρα, μια και τρέχει μια ειδική προσφορά για 1,99 €/μήνα για τρεις μήνες. Πατήστε το παραπάνω link για περισσότερες πληροφορίες.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ