Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Έκτη σεζόν του «Prison Break» σχεδιάζει το Fox

    Έκτη σεζόν του «Prison Break» σχεδιάζει το Fox

    Έκτη σεζόν του «Prison Break» σχεδιάζει το Fox

    Όπως οι αδερφοί Μάικλ και Λινκ αρνούνται να μείνουν εκτός φυλακής (και όλο επιστρέφουν για να ξαναδραπετεύσουν), έτσι και η σειρά «Prison Break» αρνείται να μείνει εκτός τηλεοπτικού αέρα. Όλοι πίστεψαν ότι είχε τελειώσει οριστικά με την απογοητευτική τέταρτη σεζόν της το 2009, αλλά πέρυσι επέστρεψε δυναμικά και ξαναβρήκε το κοινό της. Και τώρα ο Μάικλ Θορν, πρόεδρος του τομέα ψυχαγωγίας του Fox, υπόσχεται τουλάχιστον μία ακόμη σεζόν.

    «Σχεδιάζουμε μια νέα εκδοχή του “Prison Break”. Είναι ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο, αλλά είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι» δήλωσε ο Θορν, με τη φράση «νέα εκδοχή» να θυμίζει το πρόσφατο – αποτυχημένο – πείραμα με τη σειρά «24», όπου ο Ερικ Κάρτερ του Κόρεϊ Χόκινς αντικατέστησε τον έναν και μοναδικό Τζακ Μπάουερ του Κίφερ Σάδερλαντ.

    Ωστόσο ο Θορν διαβεβαιώνει ότι οι δύο βασικές πρωταγωνιστές της σειράς, Γουέντγουορθ Μίλερ και Ντόμινικ Περσέλ και αποτελούν μέρος και της έκτης σεζόν. «Πριν από δύο εβδομάδες ακούσαμε την πρόταση για το επόμενο κεφάλαιο της σειράς. Αλλά ακόμη δεν έχουμε σχεδιάσει τον πιλότο. Και οι δύο πρωταγωνιστές περιλαμβάνονται στα σχέδια, δεδομένου ότι θα είναι διαθέσιμοι. Υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να λυθούν όταν θες να επαναφέρεις το καστ μιας σειράς και τα μέλη του είναι τόσο πολυάσχολα».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ