X
Πέμπτη, 12 Ιουνίου, 2025
More

    Ελαφρά πτώση καταγράφουν οι μετοχές

    Ελαφρά πτώση καταγράφουν οι μετοχές

    Ήπιες πτωτικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών με την αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών να διορθώνει μετά από πέντε ανοδικές συνεδριάσεις.

    Στη διάρκεια αυτών των συνεδριάσεων ο βασικός δείκτης μετοχών του Χρηματιστηρίου Αθηνών καταγράφει συνολικά κέρδη 1,85%.

    O Γενικός Δείκτης Τιμών, στις 13:00, διαμορφώνεται στις 1.849,14 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,36%.

    Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 56,19 εκατ. ευρώ.

    Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,54%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,46%.

    Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Ελλάκτωρ (+4,81%), της Viohalco (+2,13%), της Lamda Development (+1,74%) και του ΟΛΠ (+1,70%.

    Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές του ΔΑΑ (-0,97%), της Πειραιώς (-0,90%) και της ΕΥΔΑΠ (-0,84%).

    Τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσιάζουν η Πειραιώς και η Alpha Bank, με 2.565.341 και 2.143.175 μετοχές, αντιστοίχως.

    Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημειώνουν η Πειραιώς με 14,18 εκατ. ευρώ και η Alpha Bank με 5,88 εκατ. ευρώ.

    Ανοδικά κινούνται 47 μετοχές, 53 πτωτικά και 20 παραμένουν σταθερές.

    Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές Κλωστήρια Ναυπάκτου (+29,75%) και Mermeren (+29,21%).

    Τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές Χαϊδεμένος (-26,67%) και Frigoglass (-9,23%).

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ