Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
More

  Ελεύθερος με περιοριστικό όρο ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ που επιτέθηκε σε 55χρονη και κατασπάραξε το σκυλάκι της

  Ελεύθερος με περιοριστικό όρο ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ που επιτέθηκε σε 55χρονη και κατασπάραξε το σκυλάκι της

  «Δεν μπορούσα να προβλέψω, πως θα σκάψει κάτω από την περίφραξη όπου φυλάσσεται» είπε στην ανακρίτρια, ενώ ο ίδιος απουσίαζε στο εξωτερικό

  Εξηγήσεις ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης έδωσε ο 36χρονος ιδιοκτήτης του πίτμπουλ, το οποίο επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά μία 55χρονη, κατασπαράσσοντας το μικρόσωμο σκυλάκι της ράτσας μαλτέζ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

  Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο της αυτοπρόσωπης εμφάνισής του μία φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Ττμήμα του τόπου διαμονής του. Απολογούμενος ο 36χρονος υπήκοος Βουλγαρίας φέρεται να ισχυρίστηκε, πως είχε λάβει όλα τα μέτρα για τη φύλαξη του σκύλου, τονίζοντας ότι το ζώο ουδέποτε είχε δημιουργήσει πρόβλημα κατά το παρελθόν. «Δεν μπορούσα να προβλέψω, πως θα σκάψει κάτω από την περίφραξη όπου φυλάσσεται» ανέφερε, κατά πληροφορίες. Τόνισε δε, πως την ημέρα που έγινε το συμβάν, απουσίαζε στο εξωτερικό, ενώ πρόσθεσε πως μόλις το πληροφορήθηκε, ήρθε σε επικοινωνία με την 55χρονη παθούσα.

  Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για θανάτωση ζώου συντροφιάς και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, με παράλειψη και ενδεχόμενο δόλο. Με τις ίδιες κατηγορίες διώκεται ο 47χρονος συμπατριώτης του, που είχε συλληφθεί ως υπεύθυνος φύλαξης του πίτμπουλ και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο. Στην απολογία του ο 47χρονος ανέφερε, πως δεν έχει καμία σχέση με την φροντίδα του σκύλου και πως ο ίδιος εργάζεται απλώς στην επιχείρηση του 36χρονου συγκατηγορούμενού του.

  Υπενθυμίζεται, ότι η 55χρονη παθούσα υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, μετά το βαρύτατο τραυματισμό που υπέστη στο χέρι της, στην προσπάθεια να προστατέψει το μαλτεζάκι της.

  Εύοσμος Πίτμπουλ  Πηγή

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ