Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Έλενα Κρεμλίδου: Ένοχος ο άνδρας που την εκβίαζε για πορνογραφικό υλικό | Ειδήσεις

    Ενοχος κρίθηκε ο άνδρας που εκβίαζε την Έλενα Κρεμλίδου με διαρροή πορνογραφικού υλικού, όπως αποκάλυψε η Influencer, η οποία νιώθει δικαιωμένη και δηλώνει ότι βρίσκει το «δίκιο» της.

    Σε μήνυμά της η Mariposa δείχνει ότι αισθάνεται δικαιωμένη. Η Έλενα Κρεμλίδου γνωστοποίησε, σε ανάρτησή της στα social media, πως ο άνδρας που την εκβίαζε για δημοσίευση πορνογραφικού υλικού, κρίθηκε ένοχος.

    Η γνωστή Influencer και πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε το γεγονός με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

    «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά που βιώνω σήμερα, μετά την καταδικαστική απόφαση εναντίον ενός εκ των ανθρώπων που προσπάθησαν να με εκμεταλλευτούν. Ένοχος, λοιπόν, κρίθηκε για την προσπάθεια του να με εκβιάσει σε αθέμιτες πράξεις, με την απειλή δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού.

    «Νιώθω ότι βρίσκω το δίκιο μου σιγά σιγά μετά από τόσα χρόνια που παλεύω για αυτό. Κορίτσια να μιλάτε! Κυνηγήστε το δίκιο σας! Καμιά ανοχή σε εκβιασμούς! Το σώμα σας είναι δικό σας και το κάνετε ό,τι θέλετε. Έχετε το αποκλειστικό δικαίωμα στην αυτοδιάθεσή του», έγραψε η Έλενα Κρεμλίδου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ