Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    «Ψηφίζαμε στο ίδιο σχολείο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

    Η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της το μεσημέρι της Δευτέρας αναφέρθηκε στις εκλογές και αποκάλυψε πως ψήφισε στο ίδιο εκλογικό κέντρο με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.


    «Ψηφίζαμε στο ίδιο σχολείο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Λέω ας πάω το μεσημέρι που είναι πιο ήσυχα τα πράγματα, γιατί λέω η ώρα του φαγητού θα είναι η πιο ήσυχη ώρα. Και μου είπαν “εδώ ψηφίζει ο κος Μητσοτάκης, ήταν εδώ το πρωί, είχαμε κάμερες, κα Μενεγάκη που ήσασταν”. Λέω εγώ “Που ήμουν; Σπίτι μου. Εμένα είναι αυτή ώρα μου”.

    eleni menegaki1266
    Τα δύο μου παιδιά ψήφισαν για πρώτη φορά, ο ένας 20 και η άλλη 18. Με τα μεγάλα παιδιά κάναμε ολόκληρη συζήτηση και για τα πιο απλά πράγματα. Αν γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω και θυμηθούμε τι δική μας πρώτη φορά.

    menegaki 2 1

    Όλοι την πρώτη τους φορά τα έχουν λίγο χαμένα. Εγώ το μόνο που ήθελα πραγματικά από τα παιδιά μου και ελπίζω να τα καταφέρουμε -γιατί εγώ στη δική μου εποχή δεν θυμάμαι να μας έλεγε κάποιος ότι πρέπει να έχεις άποψη και να ψηφίζεις-, το θεωρώ πολύ σημαντικό αυτό γιατί εγώ δεν το είχα».

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ