Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ένα βήμα από τις τελικές υπογραφές με το Open η Ελένη Τσολάκη

    Το Open δεν θα αφήσει το πουλέν του!

    Μετά τις εκλογές όλες οι εκκρεμότητες που υπάρχουν στον σταθμό της Παιανίας θα διευθετηθούν, και δη στο ψυχαγωγικό του πρόγραμμα. Η Ελένη Τσολάκη ήδη έχει, όπως λέγεται, το πρώτο της ραντεβού για συζητήσεις.

    Ετσι, ένα βήμα πιο κοντά στις τελικές υπογραφές με το Open φαίνεται πως είναι πλέον η δημοφιλής παρουσιάστρια! Η μόνη έκπληξη για την ωραία Ελένη ήταν τα ποσοστά τηλεθέασης που πέτυχε η εκπομπή της φέτος σε σχέση με τον μέσο όρο του σταθμού και όχι οι Σειρήνες του ανταγωνισμού. Ολα τα άλλα στην επαγγελματική πορεία θα μείνουν σταθερά: και το κανάλι, και η ζώνη προβολής της εκπομπής της.

    tsolaki92975

    Η Τσολάκη έχει αποφασίσει ότι θα παραμείνει στο κανάλι της Παιανίας. Ηδη η διοίκηση ενέκρινε κατά μεγάλο ποσοστό το ανανεωμένο μπάτζετ της εκπομπής της και το καθοριστικό ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο που έγινε πριν από λίγες ημέρας ήταν μέσα σε πολύ καλό κλίμα!

    tsolaki93115

    Η εμφάνισή της μάλιστα χθες στο κανάλι, μια μέρα που η ίδια έχει ρεπό, έκανε αίσθηση στους διαδρόμους. Αρα κάτι καλό ετοιμάζεται. Αν και ακόμα δεν έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές στο Open λόγω ανάδρομου Ερμή μέχρι τις 15 Μαΐου, φαίνεται ότι τελικά οι δυο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία και η Ελένη Τσολάκη έκλεισε τα αυτιά της στο Star και στον ΑΝΤ1.

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ