Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Ελένη Βαΐτσου: «Την περίοδο του “Μπρούσκου” ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβω αν έχει αλλάξει η ζωή μου»

    «Δεν το βίωνα επειδή δούλευα πάρα πολύ, ασταμάτητα, όλη την ημέρα», εξηγεί η Ελένη Βαΐτσου.

    Για την επιτυχία που συνάντησε μέσα από τη σειρά «Μπρούσκο» στον ΑΝΤ1, την διαχείριση της αναγνωρισιμότητας αλλά και την ποιότητα στις σημερινές τηλεοπτικές παραγωγές, μίλησε η Ελένη Βαΐτσου στην κάμερα της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον” σήμερα το πρωί (26.09.2024). 

    «Την περίοδο του “Μπρούσκου” ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβω αν έχει αλλάξει η ζωή μου γιατί δεν το βίωνα επειδή δούλευα πάρα πολύ, ασταμάτητα, όλη την ημέρα. Οπότε δεν κυκλοφορούσα για να ξέρω τον αντίκτυπο που είχε η σειρά στον κόσμο.

    Τότε, ήταν πολύ στην αρχή τα social media και από κάποιο σημείο και μετά άρχισα να λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα αλλά στην αρχή πάλι ήταν πολύ λίγα, ενώ τώρα λαμβάνω πολύ περισσότερα παρόλο που δεν κάνω δουλειές που έχουν τον ίδιο αντίκτυπο», αποκάλυψε.

    «Τα επόμενα χρόνια συνειδητοποίησα πόσο αυτή η δουλειά είχε επηρεάσει τον κόσμο γιατί ακόμα και τώρα, που έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια, μου μιλάνε για αυτή τη σειρά. Με σταματάνε στο δρόμο για να μου πουν ότι την θυμούνται ακόμα, την βλέπουν σε επανάληψη, τους είχε επηρεάσει με κάποιο τρόπο. Τώρα καταλαβαίνω τον αντίκτυπο», εξήγησε η Ελένη Βαΐτσου.

    «Νομίζω ότι σήμερα τα πράγματα στην τηλεόραση γίνονται κάπως βιαστικά και χωρίς τη σημασία που τους πρέπει. Είναι λογικό, εφόσον υπάρχουν χρήματα και παραγωγή από πίσω, να θέλουν να γίνουν τα πράγματα όσο το δυνατόν με λιγότερο κόστος.

    Αυτό όμως χαλάει πάρα πολύ την ποιότητα της δουλειάς μας, το παρατηρώ κυρίως στην τηλεόραση. Εκεί υπάρχουν τα χρήματα, δεν είναι πιο μαζεμένα τα πράγματα όπως στο θέατρο, αλλά νομίζω ότι δεν τα δίνουν εκεί που πρέπει για να βγει μια πολύ καλή δουλειά», είπε σε σχετική ερώτηση.

    «Αν οι συνθήκες δεν είναι καλές, αυτό φαίνεται. Η πρόχειρη δουλειά φαίνεται», τόνισε η Ελένη Βαΐτσου.

    Ελένη Βαΐτσου: «Την περίοδο του “Μπρούσκου” ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβω αν έχει αλλάξει η ζωή μου»

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ