Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
More

  Ελεονώρα Μελέτη: Το τέρας που εμείς οι ίδιοι ταΐζουμε τόσα χρόνια θα γυρίσει και θα μας φάει

  «Όταν είναι πρώτοι, πανηγυρίζουν στο Instagram κι όταν δεν είναι, το κάνουν γαργάρα», λέει η Ελεονώρα Μελέτη.

  Στον αέρα του “Mega Καλημέρα” μιλούσαν σήμερα για το θέμα της τηλεθέασης, σχετικά με τα ποσοστά που έκαναν οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές στην πρεμιέρα τους. Η Ελεονώρα Μελέτη, μάλιστα, δεν άντεξε και ξέσπασε.

  «Βγαίνει ο βαθμός μας δηλαδή. Είναι ευκαιρία να πούμε και πράγματα για τον χώρο μας, που έχει καταντήσει να είναι τοξικός.

  Δηλαδή εμείς κάθε μέρα περιμένουμε τη βαθμολογία μας από το προηγούμενο βράδυ. Νιώθω ότι είμαστε υποκριτές αυτή τη στιγμή. Νιώθω ότι το τέρας που εμείς οι ίδιοι ταΐζουμε τόσα χρόνια θα γυρίσει και θα μας φάει.

  Γιατί το τηλεοπτικό ρεπορτάζ με τα νούμερα πρώτο το παρουσίασε το Alter στο «Πολύ μπλα μπλα». Τότε δημιουργήθηκε το τέρας.

  Από τότε μέχρι και σήμερα το ταΐζουμε και οι ίδιοι έχουμε βάλει τα χέρια μας κι έχουμε βγάλει τα μάτια μας. Κι εμείς το τροφοδοτούμε κιόλας», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

  Η Ελεονώρα Μελέτη είπε στη συνέχεια: «Γιατί εγώ ξέρω ότι υπάρχουν πρώτοι που όταν είναι πρώτοι, πανηγυρίζουν με στόρι στο Instagram κι όταν δεν είναι πρώτοι, το κάνουνε γαργάρα!

  {“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ελ. Μελέτη για τα νούμερα: «Όλο αυτό που συμβαίνει είναι τοξικό»”,”description”:”Η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στο θέμα της δημοσίευσης των στοιχείων τηλεθέασης κάθε εκπομπής λέγοντας ότι πλέον αυτό το θέμα γίνεται τοξικό για τους παρουσιαστές.”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMy8wOS8xMy8wNS8xOV8yMl82NTAxNDY1YTA3ZTI1LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT7M22S”,”uploadDate”:”2023-09-13T05:21:40.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cvhj3fedsnb5″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

  Μιλάω σαν άνθρωπος που είμαι ευνοημένη από τα νούμερα, κι έχω ζήσει και την ήττα και την απόλυτη επιτυχία.

  Παρόλα αυτά και στη μία περίπτωση και στην άλλη, όλο αυτό είναι τοξικό. Η ψυχική υγεία των ανθρώπων που είναι σε αυτόν τον χώρο κλονίζεται κι εμείς οι ίδιοι που το ξεκινήσαμε –και βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί επί εποχής Πρωινής Μελέτης έβγαζα τηλεθέαση- πρέπει να το σταματήσουμε. Κάνει κακό στην υγεία μας και στα προϊόντα μας».

  Ελεονώρα Μελέτη: Το τέρας που εμείς οι ίδιοι ταΐζουμε τόσα χρόνια θα γυρίσει και θα μας φάει

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία | Στείλε μας το άρθρο σου στο [email protected]
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  Το Νο1 Ραδιόφωνο του Νομού Κοζάνης

  Άκου Δυνατά τις επιτυχίες του σήμερα στον Μελωδία 102.4.

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Enjoy exclusive access to all of our content

  Get an online subscription and you can unlock any article you come across.