Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Ελευθερίου «δίνει» τον Πρίαμο ως ηθικό αυτουργό για την αποχώρηση του Στάθη

    Νέα «βόμβα» από την Ελευθερία Ελευθερίου. Η Κύπρια τραγουδίστρια του «Survivor All Star» στρέφεται τώρα εναντίον του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, υποστηρίζοντας πως εκείνος την έβαλε να πει ψέματα στον Στάθη Σχίζα για τη σύντροφό του με σκοπό να τον κάνουν να φύγει από το reality επιβίωσης, όπως και συνέβη.

    Οι δολοπλοκίες δεν έχουν τέλος στην παραλία της κόκκινης ομάδας, με την Ελευθερία να βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο, βάζοντας «μπουρλότο» στη σχέση της με τον Μάριο. Η τραγουδίστρια του eurovision-ικού σουξέ «Aphrodisiac», που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό το 2012, «λυγίζει» προσεχώς στην αγκαλιά των συμπαικτριών της, συγκεκριμένα της Αφροδίτης Σκαφίδα και της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της έντονης κόντρας της με τον Σπύρο Μαρτίκα.

    martikas
    Σπύρος Μαρτίκας

    Η ίδια εκφράζει αρχικά το παράπονό της πως ο Μάριος δεν την υποστηρίζει στον «πόλεμο» που της κάνει ο Σπύρος, ενώ όταν οι παίκτριες της κόκκινης ομάδας τη ρωτούν για ποιον λόγο να την υποστηρίξει, εκείνη κάνει μία σοβαρή δήλωση: παραδέχεται πως συνευρίσκεται κρυφά με τον Μάριο στη ζούγκλα και αποκαλύπτει πως ήταν εκείνος που την πίεσε να πει ψέματα στον Στάθη Σχίζα, προκειμένου να ρίξουν την ψυχολογία του και ν’ απαλλαγούν από ένα φαβορί του «All Star». Επειτα από τις παραπάνω αποκαλύψεις η σχέση της Ελευθερίας και του Μάριου Πρίαμου αναμένεται ν’ αλλάξει. Μένει τώρα να δούμε αν θα την αποκαλέσει κι εκείνος «ψεύτρα», όπως ο Μαρτίκας. Το σίγουρο είναι πως μετά και τη χθεσινή (σύμφωνα με τα spoilers) αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από τον Aγιο Δομίνικο, η τραγουδίστρια θα απομονωθεί εντελώς.

    euridiki papado
    Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

    Στο μεταξύ, πίσω στην Ελλάδα, η Βρισηίδα Ανδριώτου δήλωσε απογοητευμένη τόσο με τη φίλη της Ευρυδίκη Παπαδοπούλου όσο και με την Ελευθερία Ελευθερίου. «Αισθάνομαι απογοητευμένη με την Ευρυδίκη, δεν θέλω να το συζητήσω στην τηλεόραση αυτό...» ανέφερε αρχικά στο «Πρωινό μας» με τρεμάμενη φωνή, συμπληρώνοντας τελικά πως νιώθει ότι η φίλη της την εξέθεσε. «Με στενοχωρεί που βλέπω την Ελευθερία να κλαίει, αλλά τώρα το θυμήθηκε ότι κάνει κακό στην καριέρα της; Ηθελε να φτιάξει την εικόνα της και τα έκανε μαντάρα.

    vrisiida
    Η Βρισηίδα Ανδριώτου

    Δεν θα πω τα κουτσομπολιά της φιλίας μου, το έχω ξαναπεράσει αυτό: να κράζει φίλη μου τον σύντροφό μου και δεν θα κάτσω να πω τι έχει κάνει και τι έχω ακούσει… αυτό αφορά εμένα. Η Ευρυδίκη δεν συμπαθεί τον Σπύρο, δεν βγαίνουμε όλοι μαζί γι’ αυτόν τον λόγο… Μου είπε ότι είναι επιλογή σου και το σέβομαι, αλλά δεν έχει κάνει πίσω. Δεν έχει κάτσει μαζί του να τον γνωρίσει, κρίνει με το ότι είπε κλέφτρα και ψεύτρα την Ελευθερία» ανέφερε η Βρισηίδα.

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ