Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    «Καλύτερα μαζί» με την Ελίνα Παπίλα από τις 18 Μαρτίου

    Να… και ο τίτλος της νέας εκπομπής που θα παρουσιάσει η Ελίνα Παπίλα στον ΑΝΤ1! Στις 18 Μαρτίου λοιπόν θα βγει η ολόφρεσκη παραγωγή του καναλιού του Αμαρουσίου στον αέρα και μάλιστα στις 5 το απόγευμα, με τίτλο «Καλύτερα μαζί»!

    Η παρουσιάστρια έχει μια δεύτερη ευκαιρία για τηλεοπτική καριέρα μετά το «[email protected]» και ετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο της επαγγελματικό βήμα στον ANT1. Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει πάρει εδώ και καιρό την απόφαση να ενεργοποιήσει τη ζώνη του Σαββατοκύριακου και αυτό θα συμβεί τις επόμενες μέρες. Ως γνωστόν, μετά το ναυάγιο στη συνεργασία του καναλιού με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Ελίνα Παπίλα αναλαμβάνει τη ζώνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα εκπομπή θα ξεκινούσε στις 11 Μαρτίου, αλλά αυτό το σενάριο απομακρύνθηκε.

    papila

    Η εθνική σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη δεν επέτρεψε στο κανάλι να προβεί σε ανακοινώσεις και να δούμε την εκπομπή στην προγραμματισμένη ημερομηνία. Ετσι, η εκπομπή της Ελίνας Παπίλας θα βγει στον αέρα στις 18 Μαρτίου και στο πλευρό της θα βρίσκονται ο Γιώργος Λάγιος, ο Αντώνης Βλοντάκης και η Νεφέλη Μεγκ.

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ