Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ελληνική σειρά στο Netflix;

    Ελληνική σειρά στο Netflix;

    Ελληνική σειρά στο Netflix;

    Πριν από περίπου δύο χρόνια, το ραγδαία τότε αναπτυσσόμενο Αμερικανικό δίκτυο, ήρθε στην χώρα μας. Με ελάχιστο υλικό και συχνά δίχως ελληνικούς υπότιτλους στην αρχή έμοιαζε με επιλογή ξένη για τα εγχώρια δεδομένα.

    Το Δεκέμβρη του περασμένου έτους τα πράγματα άλλαξαν και σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα παρουσιάστηκε το νέο, φιλικά σχεδιασμένο προς τους ‘Έλληνες συνδρομητές μενού με πληθώρα επιλογών σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες με την ύπαρξη ελληνικών υποτίτλων για σχεδόν κάθε πρόγραμμα. Το δεύτερο και σημαντικό θέμα που συζητήθηκε, ήταν η πιθανή δημιουργία ελληνικών προγραμμάτων, σειρών και ταινιών, όπως συμβαίνει και στις υπόλοιπες χώρες που το Netflix είναι ενεργό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν υπάρξει κάποιες πρώτες συζητήσεις με Έλληνες παραγωγούς για την δημιουργία τηλεοπτικής σειράς στο ύφος του Netflix και πολύ μακριά από αυτό της εγχώριας μυθοπλασίας.

    Οι προστάσεις που έφθασαν αρχικά δεν ενθουσίασαν τους υπευθύνους της πλατφόρμας και έτσι μέχρι προσφάτως δεν είχε υπάρξει κάποια πρόοδος. Οι υπεύθυνοι του Netflix εξέτασαν νέες προτάσεις και αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι πριν από ελάχιστο χρονικό διάστημα ξεχώρισαν μία από αυτές και φήμες θέλουν να έχει ήδη μπει στα σκαριά η διαδικασία παραγωγής της σειράς με πλάνο πρώτης προβολής όχι πριν το 2019, η οποία θα διαδραματίζεται στην Ελλάδα και θα στελεχώνεται εξ ολοκλήρου από ελληνικό καστ. Καμία περαιτέρω πληροφορία δεν έχει γίνει γνωστή εκτός από τον προσωρινό τίτλο της σειράς, ο οποίος είναι “Βόρειος Άνεμος”.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ