Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Ελληνικό καλοκαίρι με σταρ του Χόλιγουντ, σκαφάτες τηλεστάρ και καυτά ζευγάρια στη Μύκονο

    Το Hollywood «μετακόμισε» στην Ελλάδα, με τους διεθνείς αστέρες να κάνουν «παρέλαση» στα νησιά μας. Τούτη τη φορά οι «προβολείς» έπεσαν στην Πάρο, αφού εκεί απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της η (διπλά βραβευμένη με Oscar!) Κέιτ Μπλάνσετ.

    Η 54χρονη ηθοποιός από την Αυστραλία καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό να τρώει με την παρέα της στον πανέμορφο κυκλαδίτικο προορισμό.

    Συγκεκριμένα, στο «κλικ» που κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου εμφανίζεται η σταρ παρέα με τον σύζυγό της, τον θεατρικό συγγραφέα και σκηνοθέτη Αντριου Απτον και ακόμη τρία άτομα να απολαμβάνουν μεσογειακούς μεζέδες. Μάλιστα, η φωτογραφία τραβήχτηκε τη στιγμή που η Κέιτ Μπλάνσετ, η οποία φορούσε μπεζ πουκάμισο και γυαλιά ηλίου, ενώ είχε τα μαλλιά της μαζεμένα ψηλά, «τσιμπούσε» με το πιρούνι της κάτι από το πιάτο που βρισκόταν μπροστά της. Σημειώνεται ότι η διάσημη ηθοποιός και ο Αντριου Απτον παντρεύτηκαν το 1997 και έχουν αποκτήσει τρεις γιους, ενώ το 2015 υιοθέτησαν κι ένα κοριτσάκι.

    mplanset1108
    H Kέιτ Μπλάνσετ απολαμβάνει την ελληνική φιλοξενία σε ταβέρνα της Πάρου.

    Στο μεταξύ, η Ελένη Μενεγάκη έδωσε το στίγμα της από το Μεγανήσι. Μπορεί μετά το φινάλε της εκπομπής της, στις 7 Ιουλίου, η λαμπερή παρουσιάστρια να μην έχει ανεβάσει ούτε μια φωτογραφία στα social media, ωστόσο χαίρεται και φέτος τις διακοπές της μαζί με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της. Μάλιστα, εκτός από την Ανδρο, η ίδια λατρεύει και το Ιόνιο, στο οποίο πηγαίνει κάθε χρόνο, έχοντας ως ορμητήριό της το Μεγανήσι της Λευκάδας απ’ όπου κάνει εκδρομές με το τεράστιο φουσκωτό της στους γύρω προορισμούς. Εκεί την «τσάκωσε» το πρωί της Τετάρτης ο φακός του site papakostories μαζί με τα τέσσερα παιδιά της και τον σύζυγό της. Στο τιμόνι του φουσκωτού εθεάθη ο Μάκης Παντζόπουλος, δίπλα του ήταν η παρουσιάστρια, τα τρία κορίτσια κάθονταν στα πίσω καθίσματα, ενώ ο Αγγελος Λάτσιος απαθανατίστηκε να λύνει τα σχοινιά.

    menegaki1108
    Παντζόπουλος και Μενεγάκη στο σκάφος

    Στο νησί των ανέμων

    Την ίδια ώρα, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από τη Μύκονο μοιάζει λίγο με σκηνή της σειράς ταινιών του Netflix «365 μέρες». Σε αυτό, ο κούκλος Ιταλός ηθοποιός Σάιμον Σουσίνα, ο οποίος πρωταγωνιστεί στα εν λόγω φιλμ, επιδίδεται σε… τρυφερό παιχνίδι με τη σύντροφό του, τη Βραζιλιάνα σταρ της ποπ Ανίτα, μέσα στη θάλασσα. Οι δυο τους είναι σε σχέση εδώ και μερικούς μήνες και, όπως φαίνεται στο βίντεο που έβγαλε στη… φόρα το Mykonos Live TV, αποδείχτηκαν… ασυγκράτητοι στην κοσμική παραλία της Αγίας Αννας.

    dacre montgomery1108
    Water sports και παιχνίδια στην άμμο για τον Ντάκρε Μοντγκόμερι

    Αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα που είχαν στραφεί πάνω τους, οι δυο ερωτευμένοι μπήκαν χεράκι χεράκι στη θάλασσα και σύντομα άρχισαν τα… υγρά χάδια, ανταλλάσσοντας αγκαλιές και φιλιά! Βεβαίως, και μόνη της η 30χρονη Ανίτα ήταν… talk of the beach, καθώς φορούσε αποκαλυπτικό μπικίνι. Οσο για τον 29χρονο Σάιμον, «τρέλανε» τον γυναικείο πληθυσμό με το αγαλματένιο κορμί του!

    liv pollock1108
    Λιβ Πόλοκ

    Διακοπές στο νησί των ανέμων έκανε, τέλος, ακόμη ένα δημοφιλές χολιγουντιανό ζευγάρι, με τους παπαράτσι να καταγράφουν κάθε του κίνηση σε κοσμική πλαζ όπου βρέθηκε για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα. Ο λόγος για τον Αυστραλό ηθοποιό της σειράς-φαινόμενο «Stranger Things», Ντάκρε Μοντγκόμερι, ο οποίος υποδυόταν τον «Μπίλι», και την (εδώ και λίγα χρόνια) σύντροφό του, το μοντέλο Λιβ Πόλοκ.

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ