Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Έλον Μασκ: «Σκότωσε» τελικά την επαλήθευση στο Τwitter – Ακυρώνει τη συνδρομή των 8 δολαρίων – Τεχνολογία

    Πανικός επικρατεί στο Twitter από τη στιγμή που το αγόρασε ο Έλον Μασκ, με τον δισεκατομμυριούχο να «σκοτώνει» τελικά –όπως είχε αναφέρει– τη συνδρομητική υπηρεσία των 8 δολαρίων.

    Το theverge.com σημειώνει ότι η εφαρμογή δεν εμφανίζει πλέον επιλογή εγγραφής στο Twitter Blue, ενώ η σχετική ένδειξη έχει αφαιρεθεί από λογαριασμούς και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για όσους έχουν πληρώσει, αν θα αποζημιωθούν.

    Έτσι, για εκείνους για τους οποίους ο σύνδεσμος της εγγραφής στην υπηρεσία είναι ακόμα διαθέσιμος, η προσπάθεια εγγραφής εμφανίζει μόνο ένα μήνυμα σφάλματος.

    Μάλιστα, η δημοσιογράφος του «Platformer», Zoe Schiffer, μετέδωσε ότι το Twitter έχει αναστείλει το λανσάρισμα της συνδρομητικής υπηρεσίας «Twitter Blue».

    Έλον Μασκ: «Σκότωσε» τελικά την επαλήθευση στο Τwitter – Ακυρώνει τη συνδρομή των 8 δολαρίων

    Η κίνηση αυτή του Μασκ λοιπόν, υποδηλώνει ότι δεν κυλούν όλα ρόδινα στο Twitter και ότι ενδέχεται να υπάρχουν εμπόδια στα σχέδια του νέου επικεφαλής της εταιρείας, αφού, μάλιστα, κάποιες εταιρείες ήδη έχουν ανακοινώσει ότι σταματούν τις διαφημίσεις τους στο Twitter, υπό τον φόβο έξαρσης της παραπληροφόρησης, των ρατσιστικών αναρτήσεων και της πορνογραφίας.

    Επίσης, αρκετοί ήταν οι χρήστες που εκμεταλλεύτηκαν την επαλήθευση των στοιχείων τους για να παριστάνουν γνωστές εταιρείες και να προχωρήσουν σε ανάρμοστες και χιουμοριστικές αναρτήσεις.

    Μιμείται τον Έλον Μασκ ο ιδρυτής του facebook: Απέλυσε 11.000 εργαζομένους

    Δεύτερο σοκ μετά τις μαζικές απολύσεις από τον Έλον Μασκ ήρθε από τον ιδρυτή του facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος προχώρησε σε 11.000 απολύσεις μέσα σε μια μέρα. Πολύ απρόσμενη απόφαση απο το αφεντικό του Facebook, του Instagram και του Whatsapp.

    Στη Meta, βέβαια, το θέμα δεν είναι ένα καινούργιο αφεντικό, όπως ο Έλον Μασκ στο twitter αλλά η αποτυχία του νέου εγχειρήματος του Μαρκ Ζούκερμπεργκ να πείσει τους διαφημιστές. Ο ιδρυτής του Facebook ζήτησε συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν και οδήγησαν στις 11.000 απολύσεις αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι παρηγοριά για όσους έχασαν τη δουλειά τους.

    Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες μαζικές απολύσεις στις ΗΠΑ τον τελευταίο χρόνο. Οι (περισσότερες από) 11.000 απολύσεις σημαίνουν ότι η Meta διώχνει το 13% του εργατικού δυναμικού της!

    Και δεν είναι μόνο ότι η μητρική του Facebook κάνει μαζικές απολύσεις, αλλά ότι “παγώνει” και τις προσλήψεις!

    Επιστολή και ανακοίνωση απο τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ

    Οι απολύσεις που έγιναν στη Meta είναι 3 φορές περισσότερες από εκείνες στο twitter. Η απόφαση για τις απολύσεις ανακοινώθηκε με επιστολή του Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο site της Meta και στη συνέχεια οι εργαζόμενοι που θα απολυθούν, θα ενημερωθούν κατ’ ιδίαν.

    «Θέλω να μοιραστώ μερικά από τις πιο δύσκολες αλλαγές που κάναμε στην ιστορία της Meta. Αποφάσισα να μειώσω τα μέλη της ομάδας μας κατά 13% και να απολύσω περισσότερους από 11.000 ταλαντούχους εργαζόμενους», ξεκινά την επιστολή του ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ