Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    Ημερομηνία πρεμιέρας ορίζει η Ahsoka και η σειρά της

    Ημερομηνία πρεμιέρας όρισε το “Ahsoka”, η νέα live-action σειρά των Lucasfilm και Disney+.

    Σύμφωνα με το νέο βίντεο που βγήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, η νέα σειρά από τον κόσμο του Star Wars θα κάνει την εμφάνισή της στις οθόνες των συνδρομητών στις 23 Αυγούστου.

    Το “Star Wars: Ahsoka” θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια και θα δούμε την Rosario Dawson να επιστρέφει στον ομότιτλο ρόλο “για να ερευνήσει μια αναδυόμενη απειλή στον ευάλωτο γαλαξία”. Πλάι της θα δούμε και τους Natasha Liu Bordizzo ως Sabine Wren, Hayden Christensen ως Anakin Skywalker, Eman Esfandi ως Ezra Bridger, Lars Mikkelsen ως Grand Admiral Thrawn, Mary Elizabeth Winstead ως Hera Syndulla, Genevieve O’Reilly ως Mon Mothma, Diana Lee Inosanto ως Morgan Elsbeth, Maurice Irvin ως Senator Mawood, Jacqueline Antaramian ως Senator Rodrigo, Nelson Lee ως Senator Xiono και Erica Duke ως Gran Senator. Επιπλέον, ο Chopper θα κάνει την εμφάνισή του, ο David Tennant θα επιστρέψει για να δανείσει την φωνή του στον Huyang, ενώ θα δούμε και Inquisitors.

    Σεναριογράφος είναι ο Dave Filoni, ο οποίος είναι και εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson και Carrie Beck. Σκηνοθέτες των επεισοδίων θα είναι οι Peter Ramsey, Steph Green, Jennifer Getzinger, Geeta Patel και Rick Famuyiwa.

    Εκτός της εν λόγω σεζόν ενδέχεται να δούμε και μια δεύτερη, ενώ η χαρακτήρας θα βρεθεί και στην ταινία που ετοιμάζει ο Filoni, η οποία θα ολοκληρώσει τόσο την δικής της ιστορίας, όσο και αυτές των “The Mandalorian” και “The Book of Boba Fett”.

    Ημερομηνία πρεμιέρας ορίζει η Ahsoka και η σειρά της

    Δείτε το “Star Wars: Ahsoka” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ