Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ημερομηνία πρεμιέρας φαίνεται πως απέκτησε το “Secret Invasion”

    Στα μουλωχτά έγινε γνωστή η ημερομηνία πρεμιέρας της επερχόμενης σειράς της Marvel, “Secret Invasion”.

    Η αποκάλυψη έγινε μέσω του ίδιου του Disney+, καθώς στη σελίδα της σειράς αναγράφεται ότι στις 21 Ιουνίου 2023 θα φτάσει στις οθόνες των συνδρομητών το νέο project (μέσω ComicBook). Η εν λόγω ημερομηνία έρχεται σε αντίθεση με τα αρχικά δημοσιεύματα και ανακοινώσεις του καναλιού που την ήθελαν να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του έτους που διανύουμε.

    Ημερομηνία πρεμιέρας φαίνεται πως απέκτησε το "Secret Invasion"
    Ημερομηνία πρεμιέρας φαίνεται πως απέκτησε το "Secret Invasion"

    Δείτε το “Secret Invasion” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Το “Secret Invasion” βασίζεται στην ομώνυμη σειρά κόμικς που κυκλοφόρησε το 2008 και φέρει μια πληθώρα χαρακτήρων που δεν θα δούμε στην τηλεοπτική μεταφορά. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από διπλούς πράκτορες των Skrull, οι οποίοι χρησιμοποιούν την ιδιότητά τους να αλλάζουν μορφή για να φυλακίσουν διάφορους ήρωες και κακούς με σκοπό η αυτοκρατορία τους να κατακτήσει τον πλανήτη.

    Πρωταγωνιστές θα είναι οι Samuel L. Jackson ως Nick Fury με νέο γερασμένο λουκ, Ben Mendelsohn ως Talos, Cobie Smulders ως Maria Hill, Martin Freeman ως Everett K. Ross, Don Cheadle ως James Rhodes/War Machine, Kingsley Ben-Adir ως Gravik, Olivia Colman ως Sonya Falswort, Emilia Clarke ως Abigail Brand, Dermot Mulroney ως τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ritson και Christopher McDonald, Killian Scott, Carmen Ejogo και Charlayne Woodard σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. Η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια, τα οποία σκηνοθετήθηκαν από τους Thomas Bezucha και Ali Selim, ενώ το σενάριο έχει γραφετί από τον Kyle Bradstreet, ο οποίος είναι εκτελεστικός παραγωγός με τους Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Jonathan Schwartz και Brad Winderbaum.

    Το trailer της σειράς έκανε την εμφάνισή του κατά την D23, ενώ στο αφιέρωμά μας σας αναλύουμε ποιον πολέμα ο Nick Fury. Το “Secret Invasion” είναι μια από τις πιο hot σειρές που θα βγουν στο streaming και λέγεται ότι μόνο αυτή και η δεύτερη σεζόν του “Loki” θα κάνουν την πρεμιέρα τους φέτος, με σειρές που ήταν σχεδιασμένες για φέτος να μεταφέρονται για του χρόνου.

    Ανυπομονείτε για το “Secret Invasion”; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ