Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η επική εμφάνιση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο «J2US»

    Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ τώρα και σε ρόλο… performer τραγουδιστή! Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας και (κυρίως!) τι άλλο θ’ ακούσουνε τ’ αυτάκια μας στο «J2US»;

    Δίχως αμφιβολία η μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού κύκλου ήταν η «μυστική συμμετοχή» στο show του γιου της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη, που «αποκαλύφθηκε» από τον Νίκο Κοκλώνη αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

    Μάλιστα, ο Παπαμιχαήλ τζούνιορ εμφανίστηκε με την Ειρήνη Μερκούρη στο πλευρό του, η οποία επέστρεψε πρόσφατα στην καλλιτεχνική δράση έπειτα από μακρά περίοδο απουσίας, αναλαμβάνοντας το (δύσκολο, απ’ ό,τι φάνηκε) έργο της τραγουδιστικής… εκπαίδευσης του Γιαννάκη.

    Ο 53χρονος με το «βαρύ» επίθετο, ο οποίος έχει ασχοληθεί κατά καιρούς με τη μουσική, τη σκηνοθεσία και τη συγγραφή βιβλίων, βγήκε επί σκηνής με την coach του και ερμήνευσαν το πρώτο τους κομμάτι, που ήταν το «Καρδιά μου λιώνω», σε μουσική Στέφανου Κορκολή, χωρίς ωστόσο να έχουν κάνει αρκετές πρόβες, γεγονός που το φανέρωσε και το αποτέλεσμα. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο Γιάννης έχασε μέχρι και τα λόγια του κομματιού, καθώς, όπως δικαιολογήθηκε αργότερα, του έφυγε το ακουστικό από το αυτί. Ευτυχώς για τον ίδιο πάντως, δεν εντάχθηκε στη διαδικασία της βαθμολογίας, αφού δεν θεωρήθηκε δίκαιο, μια και τα άλλα ζευγάρια του show διαγωνίζονται ήδη επί 10 εβδομάδες.

    Η επική εμφάνιση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο «J2US»

    «Νομίζω πως οι φωνές μας ήταν καλές, θα βελτιωθούμε και πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Εγώ έχω συνηθίσει να είμαι εκεί που βρίσκεται η ορχήστρα και να παίζω πλήκτρα. Τώρα είναι το αντίθετο» είπε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στην κριτική επιτροπή του «J2US», ενώ επιχείρησε να κάνει ένα (μάλλον αποτυχημένο) αστείο περί ηλικίας στον Σταμάτη Φασουλή.

    Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο Γιαννάκης Παπαμιχαήλ απασχόλησε τη δημοσιότητα ανακοινώνοντας την πρόθεσή του να κινηθεί νομικά εναντίον του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάνη επειδή ο τελευταίος αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως η αείμνηστη Αλίκη τού είχε δείξει το στήθος της.

    papamixail lianis minisi

    Την ίδια περίοδο βγήκε στη φόρα πως ο γιος της εθνικής μας σταρ ζητούσε χρήματα για να εμφανίζεται ως καλεσμένος σε τηλεοπτικές εκπομπές. Αυτό, ίσως, να είναι και η απάντηση σε όσους αναρωτήθηκαν πώς του ήρθε στα ξαφνικά να πιάσει το μικρόφωνο στο «J2US»… Αλλωστε, ο Νίκος Κοκλώνης φημίζεται για τα καλά μεροκάματα που δίνει στο εν λόγω show.

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ