Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Έμιλι ΝτιΝτονάτο: Έγινε Supermodel γιατι ξόδευε 10.000 την εβδομάδα στα 17 της για…

    Η Έμιλι ΝτιΝτονάτο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις πασαρέλες το 2009, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Τότε οι άνθρωποι της Vogue την είχαν χαρακτηρίσει ως την «top newcomer» και τελικά η καριέρα της απογειώθηκε!

    Ακόμα και σήμερα παραμένει ένα από τα πιο λαμπερά ονόματα στον κόσμο της μόδας.

    Ως μοντέλο, η Έμιλι έχει περπατήσει για κορυφαίους οίκους μόδας και έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες για γνωστές εταιρείες. Όμως, παράλληλα με την επαγγελματική της δραστηριότητα, η ΝτιΝτονάτο έχει οικοδομήσει μια ιδιαίτερα ενεργή παρουσία στα social media.

    Σήμερα, είναι μητέρα, σύζυγος και διαθέτει εκατομμύρια ακόλουθους στα social media, που απολαμβάνουν τις καθημερινές της αναρτήσεις. Είτε πρόκειται για backstage στιγμές από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, είτε για τις προσωπικές της στιγμές, η Έμιλι ΝτιΝτονάτο έχει γίνει μια πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια ανθρώπους

    Η ίδια είχε σαν στόχο και τελικά κατάφερε να ποζάρει στο ξεκίνημά της για το Sports Illustrated Swimsuit. Πρόσφατα μοιράστηκε μέσω ενός βίντεο του TikTok ότι θα έκανε τα πάντα για να πετύχει όταν ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ ως έφηβη.

    Μάλιστα συνήθιζε να ξοδεύει 10.000 δολάρια για ψώνια όταν ήταν 17 ετών, θυμάται για να αποκτήσεις την και να είναι άψογη από την κορφή ως τα νύχια.

    Ήταν κάτι που της είχαν συστήσει και οι ατζέντηδες της. «Παρεμπιπτόντως, για την ιστορία, δεν θα το έκανα ποτέ αυτό τώρα» δήλωσε πριν λίγο καιρό

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ