Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Έναντι αμοιβής προσφέρεται να περιμένει στην ουρά «εκ μέρους άλλου» για έκδοση νέας ταυτότητας

    Απίστευτη αγγελία ανήρτησε ένας νεαρός άνδρας σε ιστότοπο στο Βόλο, που έχει γίνει viral. Σε αυτή, προσφέρεται να περιμένει στην ουρά όποιου ενδιαφερόμενου θέλει να αλλάξει ταυτότητα.

    «Αναλαμβάνω την αναμονή στην Αστυνομική Διεύθυνση και την κράτηση θέσης για έκδοση ταυτοτήτων παλαιού τύπου. 80 ευρώ / άτομο. Για οικογένειες 4+ μελών παρέχεται έκπτωση 25%» ήταν το περιεχόμενο της αγγελίας!

    Αγγελία
    Αγγελία

    Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, ο νεαρός είδε ως επαγγελματική ευκαιρία την κίνηση εκατοντάδων ανθρώπων να μεταβαίνουν συνεχώς στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και στο Γραφείο Ταυτοτήτων προκειμένου να εκδώσουν παλαιού τύπου ταυτότητες, λίγο πριν καθιερωθούν οι νέου τύπου που έρχονται τον Σεπτέμβριο.

    Βορίδης: Δεν τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων

    Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημείωσε πως δεν τίθεται ζήτημα προσωπικών δεδομένων, τονίζοντας ότι η έκδοση των νέων ταυτοτήτων αφορά και την ασφάλεια των πολιτών, καθώς δεν πλαστογραφούνται και δεν αντιγράφονται.

    Αναλυτικά είπε: «Γιατί να μην πάρουν τις ταυτότητες;». Και επΙχειρηματολόγησε επ’ αυτού διαβεβαιώνοντας πως «δεν αποτυπώνουν τα γεωχωρικά δεδομένα, αλλά ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος ανησυχεί για τα γεωχωρικά δεδομένα της αστυνομικής του ταυτότητας, έχει κινητό τηλέφωνο, το οποίο, όντως, αποτυπώνει τα γεωχωρικά δεδομένα. Με υπομονή πρέπει να εξηγήσουμε ότι δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα προστασίας προσωπικών δεδομένων από αυτές τις ταυτότητες, οι οποίες εκδίδονται με έγκριση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Ούτε υπάρχει κανένα… χάραγμα»

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ