Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Ένας άνδρας ακρωτηριάστηκε από βεγγαλικά το βράδυ της Ανάστασης στα Καλύβια Αττικής

    Ένας άνδρας ακρωτηριάστηκε από βεγγαλικά το βράδυ της Ανάστασης στα Καλύβια Αττικής

    Το τελευταίο διάστημα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 180.000 βεγγαλικά και κροτίδες, ενώ έγιναν 115 συλλήψεις

    Ακρωτηριασμό από βεγγαλικά υπέστη το βράδυ της Ανάστασης εκτός από το 14χρονο αγόρι στα Χανιά και ένας άνδρας στα Καλύβια Αττικής.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το δεύτερο σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε πριν την Ανάσταση και έχασε δάχτυλα του χεριού του. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Ειδικότερα, στην Αττική το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν πέντε περιστατικά τραυματισμού από βεγγαλικά, με το πιο σοβαρό αυτό στα Καλύβια. Από τους πέντε τραυματίες, οι τρεις διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Κανείς από τους τραυματίες δεν ήταν ανήλικος.

    Συλλήψεις από την Αστυνομία

    Η Αστυνομία το τελευταίο διάστημα έχει εντοπίσει και κατάσχει 180.000 βεγγαλικά και κροτίδες, ενώ έχει προβεί σε 115 συλλήψεις. Μετά από έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί στο Κιλκίς, εντόπισαν μάλιστα έναν άνδρα ο οποίος διακινούσε φωτοβολίδες και ένα πιστόλι, με το οποίο εκτόξευε τις παράνομες φωτοβολίδες, ενώ στο Κορωπί τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν, καθώς έμπαιναν σε ένα λεωφορείο και είχαν επάνω τους περισσότερες από 250 κροτίδες.

    Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ. έχει αναρτήσει και ένα σχετικό βίντεο με το οποίο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για αυτά τα παράνομα βεγγαλικά και τις παράνομες κροτίδες, οι οποίες απειλούν άμεσα τη ζωή όσων τις έχουν στην κατοχή τους.

    Ανάσταση κροτίδες βεγγαλικά



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ