Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Ένας απρόσμενος έρωτας για την Χριστίνα Βραχάλη – Η καρμική συνάντηση με τον Βρετανό Γκράχαμ Γουντ

    Έναν υπέροχο έρωτα γνώρισε λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της η Χριστίνα Βραχάλη. Η αθλητική δημοσιογράφος βίωσε την περίοδο της εγκυμοσύνης μόνη της, χωρίς τον πατέρα του παιδιού της, καθώς οι δυο τους είχαν χωρίσει πριν ακόμα μάθουν για την εγκυμοσύνη.

    Ο Γκράχαμ Γουντ, με τον οποίο γνωρίστηκε μέσα από κοινή παρέα, στάθηκε δίπλα της σε αυτή την κρίσιμη φάση της ζωής της, όντας πατέρας και ο ίδιος. Αυτή ήταν μια καρμική συνάντηση που εξελίσσεται σε μια όμορφη σχέση. Ο Γκ. Γουντ κατάγεται από τη Βρετανία και εργάζεται στον χώρο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Το ζευγάρι δεν έκρυψε ποτέ τον έρωτά του. Αντιθέτως, οι δυο τους απολαμβάνουν την κάθε στιγμή, χωρίς να νοιάζονται για τα αδιάκριτα βλέμματα.

    Αν και η ζωή τα έφερε στη Χ. Βραχάλη με διαφορετική σειρά από την αναμενόμενη, η ίδια αυτό το αντιμετωπίζει μόνο ως κάτι θετικό. «Δεν με δυσκόλεψε να επικοινωνήσω στους δικούς μου και στον κόσμο το διαφορετικό μοντέλο οικογένειας που έχω επιλέξει. Δεν με δυσκόλεψε γιατί είναι η αλήθεια μου. Η ζωή είναι απρόβλεπτη και ταυτόχρονα πολύ όμορφη. Ήταν πολύ συνειδητή απόφαση, δεν με ενδιέφερε ποτέ τι θα πει ο κόσμος. Ηθελα να κάνω ό,τι ήταν για να είμαι εγώ καλά. Από τη στιγμή που έμαθα ότι είμαι έγκυος, όποιες αποφάσεις πήρα στη ζωή μου ήταν για να είμαι εγώ καλά», έχει δηλώσει.

    Η σχέση τους δείχνει να είναι πολύ αρμονική, καθώς η αθλητική συντάκτρια και ο σύντροφός της γνωρίζουν πολύ καλά τι θέλουν. «Με τον Γκράχαμ θα μοιραστώ τα πάντα. Έχει μεγάλη καρδιά, είναι ελεύθερος άνθρωπος, είναι σίγουρος για τον εαυτό του, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να προσφέρει και στους άλλους, και είναι και αυτό το χαμόγελο που μπαίνει σε έναν χώρο και ανοίγει η καρδιά μου. Συγκινούμαι όταν μιλάω για τον σύντροφό μου. Δεν νομίζω ότι ήταν τυχαίο που ήρθε σε μια ήρεμη κατάσταση της ζωής μου, που ήμουν πολύ καλά με μένα. Συν τοις άλλοις, ξέρει πολύ περισσότερα από εμένα στα αθλητικά. Αγαπάει πολύ το ποδόσφαιρο και μου μαθαίνει πολλά για τα διεθνή πρωταθλήματα», έχει πει η Χ. Βραχάλη για τον αγαπημένο της, ο οποίος τη βοηθάει πολύ και στη δουλειά της.

    Αυτό το καλοκαίρι οι δυο τους ζουν κάτι μοναδικό με την όμορφη οικογένειά τους. Σχεδόν παντού είναι μαζί τους και η μικρή Ειρήνη, η οποία απολαμβάνει επίσης την ηρεμία και τη χαλάρωση του καλοκαιριού. Το ζευγάρι έχει ταξιδέψει σε Ελλάδα και εξωτερικό και στα περισσότερα posts η Χ. Βραχάλη γράφει το hashtag #justthethreeofus (μόνο οι τρεις μας), γιατί οι τρεις τους περνούν υπέροχα και είναι πολύ ευτυχισμένοι! Οι δυο τους απόλαυσαν πρόσφατα τους Placebo στη συναυλία τους στον Λυκαβηττό, όπου ο έρωτάς τους ήταν ολοφάνερος. Ωστόσο, αν και η Χρ. Βραχάλη μιλά για τον σύντροφό της με πολύ γλυκά λόγια και τον ταγκάρει σε αρκετά από τα posts της, αποφεύγει να προβάλλει υπερβολικά τη σχέση της και προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ