Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Ένας στους δύο Γερμανούς χρησιμοποιεί σεξουαλικά βοηθήματα

     

    Ένας στους δύο Γερμανούς χρησιμοποιεί σεξουαλικά βοηθήματα

    To αγαπημένο σεξουαλικό βοήθημα ανδρών και γυναικών είναι ο δονητής καθώς, σύμφωνα με την έρευνα, το χρησιμοποιεί το 40% των ερωτηθέντων

    Σχεδόν οι μισοί Γερμανοί χρησιμοποιούν σεξουαλικά βοηθήματα… Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα «Bild» οι νεαροί Γερμανοί, άνδρες και γυναίκες, παίρνουν στο κρεβάτι τους εκτός από τον σύντροφό τους δονητές αλλά και δακτυλίδια πέους. Κι όσο περνάει η ηλικία, τόσο πιο συντηρητικοί γίνονται στο κρεβάτι.

    Το 46% των Γερμανών, ηλικίας 18 έως 30 ετών, χρησιμοποιούν σεξουαλικά βοηθήματα για να μεγιστοποιήσουν την ερωτική απόλαυση. Κι όσο μεγαλώνουν, τα αφήνουν στο κομοδίνο: γίνονται πιο παραδοσιακοί, πιο κλασικοί, σύμφωνα με έρευνα της ιστοσελίδας «mein- kondom.de».

    To αγαπημένο σεξουαλικό βοήθημα ανδρών και γυναικών είναι ο δονητής καθώς, σύμφωνα με την έρευνα, το χρησιμοποιεί το 40% των ερωτηθέντων. Ωστόσο, για την ηλικιακή κατηγορία 46 ετών και άνω, σεξουαλικά βοηθήματα χρησιμοποιεί μόνο το 26,8% των ερωτηθέντων.

    Συγκεκριμένα, το 11,6 % χρησιμοποιεί δονητή και το 4% δακτυλίδι πέους. Δονητή χρησιμοποιεί το 5,6% των γυναικών και το 3,6 % των ανδρών.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ