Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ενημέρωση της ΔΕΥΑΚ για την βλάβη της Τηλεθέρμανσης στην Κοζάνη

    Ενημέρωση της ΔΕΥΑΚ για την βλάβη της Τηλεθέρμανσης στην Κοζάνη


    Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει τους καταναλωτές ότι σήμερα Δευτέρα 27-01-2020, λόγω βλαβών στις μονάδες IV και III του ΑΗΣ ΑΓ. Δημητρίου στις 3:00 π.μ και 12:00 αντίστοιχα, οι οποίες παρείχαν θερμική ενέργεια στην Τηλεθέρμανση Κοζάνης και ευρισκόμενη εκτός λειτουργίας η μονάδα V αυτού, διεκόπη πλήρως και αναγκαστικά η λειτουργία της Τηλεθέρμανσης σε ολόκληρη την πόλη της Κοζάνης, στην Ν. Χαραυγή και στην ΖΕΠ.

    Το λεβητοστάσιο αιχμής της επιχείρησης δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες θερμικής ενέργειας της κατανάλωσης σε αυτό το χρονικό διάστημα της χειμερινής περιόδου χωρίς να λειτουργεί καμία μονάδα ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από την Διεύθυνση του ΑΗΣ, μία μονάδα θα παρέχει θερμική ενέργεια σήμερα τις βραδινές ώρες και σε συνδυασμό με την λειτουργία του λεβητοστασίου αιχμής της επιχείρησης, θα αποκατασταθεί σταδιακά η λειτουργία διανομής του δικτύου της Τηλεθέρμανσης.

    Με την λειτουργία και δεύτερης μονάδας του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου αύριο 28-01-2020 θα αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία της Τηλεθέρμανσης.

    Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ