Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ένωση συμπάντων στην DC υπόσχεται ο James Gunn

    Υπό ένα σύμπαν φαίνεται ότι θα βρίσκονται όλα τα project της DC από εδώ και πέρα, σύμφωνα με τη δημοσίευση του James Gunn στο Twitter (μέσω ComicBook).

    Απαντώντας σε μια ερώτηση fan σχετικά με το αν σκοπεύει να φέρει περισσότερες σειρές χαρακτήρων, ο συν-Πρόεδρος του στούντιο είπε ότι “το DCU θα συνδέσει τις ταινίες και τις σειρές (και τα animation)”.

    Δείτε τη δημοσίευση παρακάτω:

    Να θυμίσουμε ότι το Αrrowverse crossover του 2019, “Crisis on Infinite Earths”, συνδύασε τα δύο σύμπαντα, κινηματογραφικό και τηλεοπτικό, και εδραίωσε την ύπαρξη ενός παράλληλου σύμπαντος στο οποίο ανήκουν όλες οι ταινίες του DCEU. Παράλληλα, στην επερχόμενη ταινία “The Flash”, πρόκειται να δούμε τον ταχύτατο υπερήρωα να επιστρέφει στον χρόνο και να αποτρέπει την δολοφονία της μητέρας του, κάτι που – όπως είναι φυσικό – προκαλεί αναταραχές στο multiverse και γι’αυτό θα δούμε δύο Batman, τους Ben Affleck και Michael Keaton, καθώς και τους Michael Shannon και Antje Traue ως Zod και Faora από το “Man of Steel” (2013) και “Batman v Superman: Dawn of Justice” (2016). Όπως είναι ήδη γνωστό, η ταινία θα “ξαναρχίσει” το κινηματογραφικό σύμπαν της DC και να εντάξει το “κινηματογραφικό multiverse”.

    Aκόμα ο Gunn και ο Peter Safran δεν έχουν ανακοινώσει το δεκαετές πλάνο τους για όλα τα project του στούντιο, αλλά αυτό θα φτάσει σύντομα, δηλαδή “μέσα στους επόμενους δύο μήνες”. Δεν ξέρουμε τι θα περιλαμβάνει, αν και παρελθοντικές δηλώσεις του Gunn θέλουν το στούντιο να επικεντρώνεται στην υλοποίηση της μεγαλύτερης ιστορίας που ειπώθηκε ποτέ από την DC. Η Warner Bros. Discovery θέλει ακόμα τη δημιουργία του “Man of Steel 2”, και μάλλον γι’αυτό επέστρεψε ο Henry Cavill ως Superman.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ