Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    ‘Ενθουσιασμένοι ηθοποιοί’ περιτριγύριζαν το τηλεοπτικό “The Dark Tower” πριν τις απεργίες

    'Ενθουσιασμένοι ηθοποιοί' περιτριγύριζαν το τηλεοπτικό "The Dark Tower" πριν τις απεργίες

    Ο Mike Flanagan μίλησε για την επερχόμενη σειρά που ετοιμάζει για το Amazon, “The Dark Tower”, το οποίο – αν και έχει μπει στον πάγο, λόγω των απεργιών στο Χόλιγουντ – έχει κάνει “τεράστια πρόοδο” και έχει “μερικούς πολύ ενθουσιασμένους ηθοποιούς που το περιτριγυρίζουν”.

    “Αισθάνομαι πολύ καλά σχετικά με το που είμαστε”, είπε Flanagan στο podcast The Kingcast. “Παραδόξως, είμαστε τελείως παγωμένοι, λόγω της απεργίας, αλλά είχαμε για καταπληκτική άνοιξη με αυτό και κάνουμε μεγάλη πρόοδο. Έχω κάθε λόγο να πιστεύω ότι στην άλλη πλευρά της απεργίας, θα είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα”.

    “Έχουμε καταπληκτικούς συνεργάτες, για τους οποίους δεν μπορώ να μιλήσω, και έχουμε μερικούς πολύ ενθουσιασμένους ηθοποιούς που το περιτριγυρίζουν, για τους οποίους δεν μπορώ να μιλήσω, και έχουμε μερικές πιθανόν πρωτοποριακές προσεγγίσεις στην σκηνοθεσία, για τις οποίες δεν μπορώ να μιλήσω. Αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι φόβοι μου, για το αν το μομέντουμ που έχουμε αναπτύξει θα ισοπεδωθούν από την απεργία, δεν ανησυχούμε πραγματικά γι’αυτό”, συνέχισε.

    Η σειρά ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο, ύστερα από την συμφωνία που υπέγραψε ο Flanagan με το Amazon. Το “The Dark Tower” είναι μια σειρά μυθιστορημάτων που θεωρείται ως η καλύτερη δουλειά του King. Επεκτείνει το multiverse του συγγραφέα, ενώνοντας – παράλληλα – πολλά από τα έργα του, ενώ φέρει διαφορετικά είδη, όπως γουέστερν, φαντασία και τρόμο. Ο συγγραφέας εμπλέκεται στο project, ενώ ο Flanagan έχει γράψει το σενάριο και σχεδιάζει πέντε σεζόν από την σειρά, οι οποίες δεν ξέρουμε αν θα υλοποιηθούν όλες.

    Το 2017 είχε κυκλοφορήσει η κινηματογραφική μεταφορά (review εδώ) με τους Idris Elba και Matthew McConaughey στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ο Nikolaj Arcel είχε σκηνοθετήσει την ταινία και είχε γράψει το σενάριο με τους Akiva Goldsman, Jeff Pinkner και Anders Thomas Jensen. Σκοπός της ήταν η έναρξη ενός franchise που θα συνδύαζε πολλά στοιχεία των βιβλίων και θα ‘απλωνόταν’ σε διάφορα μέσα. Ήταν sequel των βιβλίων και βρέθηκε αντιμέτωπη με πολλές αλλαγές και καθυστερήσεις, καθώς άλλαξαν οι ομάδες παραγωγής, οι ηθοποιοί και οι σκηνοθέτες αρκετές φορές. Απέφερε $113 εκ., έναντι του προϋπολογισμού της που ήταν $66 εκ., και οι κακές κριτικές που πήρε ήταν και αυτές που πάτησαν παύση στη δημιουργία του franchise.

    Ένα χρόνο αργότερα είχε ανακοινωθεί η τηλεοπτική μεταφορά από το Amazon, και αρχικά ήταν να έχει άμεση σύνδεση με την ομώνυμη ταινία του 2017, ωστόσο τα σχέδια άλλαξαν και αποκάλυψαν ότι θα ήταν reboot, καθώς οι Sam Strike και Jasper Pääkkönen θα αναλάμβαναν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Roland Deschain και Man in Black, αντίστοιχα. Επιπλέον, θα βλέπαμε τους Jerome Flynn και Michael Rooker. Μέχρι τον Ιανουάριο του 2020, η συνδρομητική αποφάσισε να ακυρώσει το εν λόγω project, οπότε πλέον αναμένουμε αυτό το καινούργιο.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ