Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Εορδαία: Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και η διαχείριση των συνεπειών λόγω καιρικών φαινομένων ενόψει της θερινής περιόδου

    Η αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και η διαχείριση των συνεπειών λόγω καιρικών φαινομένων ενόψει της θερινής περιόδου, στην ατζέντα της σημερινής συνεδρίασης του Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας Δήμου Εορδαίας.

    Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί υπό την προεδρία του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, η συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Εορδαίας, με θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών από την εκδήλωση επικινδύνων καιρικών φαινομένων, καθώς και την ετοιμότητα των δημοτικών υπηρεσιών σε επίπεδο πολιτικής προστασίας. Επίσης τους συμμετέχοντες στο Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας απασχόλησε το ζήτημα της επικαιροποίησης στα σχέδια Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών με τις κώδικες ονομασίες: «Δάρδανος», «Εγκέλαδος» και «Ιόλαος».

    Τέλος στη σύσκεψη τονίστηκε από όλους τους συμμετέχοντες η αναγκαιότητα της άριστης συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων φορέων και της πρόληψης, ενώ υπογραμμίστηκε με έμφαση η διαθεσιμότητα των εθελοντικών ομάδων αλλά και ο απαραίτητος άρτιος συντονισμός των δράσεων πολιτικής προστασίας των λοιπών φορέων (ΕΛΑΣ,ΠΣ,ΕΚΑΒ κλπ) σε επίπεδο Δήμου για την αντιμετώπιση των κινδύνων και την έγκαιρη συνδρομή τους σε κάθε δύσκολη κατάσταση που μπορεί να παρουσιαστεί.

    Εορδαία: Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και η διαχείριση των συνεπειών λόγω καιρικών φαινομένων ενόψει της θερινής περιόδου Εορδαία: Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και η διαχείριση των συνεπειών λόγω καιρικών φαινομένων ενόψει της θερινής περιόδου Εορδαία: Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και η διαχείριση των συνεπειών λόγω καιρικών φαινομένων ενόψει της θερινής περιόδου

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ